Subtiele combinatie van spiritueel welzijn

ZEN

AROMACTIF
Subtiele combinatie voor spirituele wellness

De etherische oliën met rustgevende, ontspannende en relaxerende eigenschappen die in deze formule geselectionneerd werden, werken tegelijkertijd op de psychische en emotionele toestand van de persoon.  Dit complex helpt bij het wegwerken van interne spanningen, verzacht onderdrukkingsgevoelens, nervositeit of morele vermoeidheid.

Meng 10 druppels Zen in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • 100% pure essentiële oliën uit de biologische landbouw
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 20%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 20%

Ingrediënten : Lavandula Hybrida Oil, Citrus Nobilis Oil, Pogostemon Cablin Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Ocinum Basilicum Herb Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salycilate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

BASILIC

TROPISCHE BASILIC

Deze etherische olie is een erkende anti-stress en een belangrijk middel voor personen gevoelig aan stress, angstaanvallen, nerveuze spanningen, vermoeidheid…
…deze tonic van het zenuwstelsel, met een vleugje dragon en kamfer, zorgt voor een zeer aangenaam en stimulerend gevoel.

LAVANDIN

Gekenmerkt door zijn zeer verfijnde bloemige aroma, is deze essentie van gedestileerde bloesem is een bron van ontspanning en afleiding ...
…bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, alsook is het een zeer populair middel tegen ontstekingen, infecties en luizen.

PATCHOELI

Patchoeli is een herkende cel regenerator die voornamelijk gebruikt wordt voor de verzorging van de hoofdhuid. Het is heel doeltreffend bij heling, maar zijn eigenschappen zijn werkelijk meervoudig.
…deze olie is een uitstekend middel tegen ongedierte, ze is kalmerend, betoverend, sensueel, stimulerend, ontstekingsremmend, werkt tegen infecties, heeft samentrekkende eigenschappen, is besmettingsremmend, en bijgevolg zeer doeltreffend voor alle gevallen van eczeem, psoriasis en brandwonden.
BASILIC

YLANG YLANG

Sensueel en exotische, deze essence van Madagascar stimuleert de zintuigen en de verlangens, het is zowel rustgevend, ontspannend, prikkelend en stimulerend…
de ylang ylang bloem heeft buitengewone eigenschappen voor de genezing van de haarvaten, haar vorken en droge punten. Het heeft prachtige hydraterende eigenschappen die de hydrolipidelaag van het haar stimuleren en een preventieve werking op droog haar.

PETITGRAIN

Zeer bloemig, deze etherische olie is verkregen uit bittere sinaasappel bekend om het stimuleren van de cel reproductie van de hoofdhuid…
… Het is dus een zeer nuttige olie om haaruitval tegen te gaan, maar bied ook een strijd tegen andere huidkwalen zoals een te vette huid, verschillende eczemen en jeuk.

LAVANDEL

Deze buitengewone olie is afkomstig van de distillatie van bloeiende toppen die geoogst worden door een producent met passie voor de Alpen in Haute Provence.
…haar verfijnd en bloemig aroma is een bron van ontspanning en vermaak, dat noodzakelijk is bij het vervaardigen van evenwichtige cosmetica. Haar verschillende eigenschappen : kalmerend, rustgevend, ontstekingsremmend, antiluizen en anti-infectie maken deze olie onmisbaar.

LITSEA

Meer bekend als citroenkruid, de essentie ervan is herkenbaar aan zijn karakteristieke geur van verse citroen zuur ...
…het bezit antiontstekende, antiparasitaire, antibacteriële, anti-infectieuze, antischimmel en antidepressieve eigenschappen.

ROZEMARIJN

Bekend om zijn verfrissende eigenschappen, deze essentie is een buitengewone intellectuele en psychologische tonic voor vermoeide of overwerkt persoon ...
…zijn antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, resorberen micro ontsteking en stimuleren cel reproductie. het zou een belangrijke troef zijn in de behandeling van haaruitval, maar ook in de duurzame beheersing van overtollige talg productie.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natural Care oliezaden concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

Shampoo voor normaal haar - Daily Clean - Hairborist
SHAMPOO AMINO 
ORGANIC DAILY CLEAN

100% natuurlijke shampoo ontworpen uit suiker derivaten om voorzichtig normaal haar te wassen.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.