Wellness en ontspanning

In een wereld die razendsnel evolueert krijgen we vaak te maken met stress en de vele dagelijkse beslommeringen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar wellness. Kan een afspraak bij de kapper deze nood beantwoorden en zorgen voor een oase van rust?

Bio Hairwellness concept

Ver weg van de traditionele haarproducten stelt Hairborist een uniek en vernieuwend concept voor;  de bio hairwellness plaatst het welzijn van de klant centraal. Het doel is niet alleen de nieuwe coupe of een haarkleuring, maar ook om een aangenaam moment te beleven in de handen van de kapper.

Hairborist gebruikt de weldaden van de aromatherapie om het haar, de hoofdhuid en de emoties te behandelen. De deugden van de planten zijn oneindig: onze etherische oliën verbeteren zichtbaar de look en de structuur van uw haar, terwijl ontspanning en relaxatie altijd voorop staat. De essentiële oliën geven u een uniek gebruiksgemak en genot: ze zijn zacht en sensueel en veranderen daardoor het aanbrengen van de verzorging in een moment van vreugde.

Om verder te gaan…

Sinds meer dan 20 jaar, werkt Hairborist nieuwe formules uit. Onze crèmige en hartverwarmende textuur is geschikt voor massages. Hun subtiel en geraffineerd parfum biedt plezier aan de zintuigen.

De bio-verzorgingsmethode in 3 fases

1. De verzorging voor de shampoo – revitaliseren 

Wij voegen plantaardige olie samen met etherische oliën, in functie van wat u nodig heeft. Deze samenstelling verenigt de voedende deugden van vetten met de actieve bestanddelen van de aromatherapie voor een tienvoudige efficiëntie. De verzorging moet aangebracht worden op droog haar om de absorptie van de actieve principes tot het centrum van de vezels te optimaliseren.

2. De zachte shampoo – reinigen

Natuurlijk gewassen haren, zeer zacht, zonder detergenten… Dat is mogelijk dankzij onze shampoos die gemaakt zijn van natuurlijke aminozuren, suiker of wasnoten.  Onze shampoos zijn zo zacht dat ze de huid toelaten om de natuurlijke hydratatie te bewaren.

3. De conditioner – hydrateren

Onze shampoos bevatten geen siliconen; daarom is het nodig om een verzorging te gebruiken die de haarschubben opnieuw sluit. Onze conditioner is rijk aan actieve bestanddelen en geeft de haren hun soepelheid terug.

Wellbeing center
Biocare Hairborist
cosmetique vegetale hairborist
concept of wellbeing