Shine Protect: olie voor uw kleuring te doen glanzen

SHINE PROTECT

REVITALIZER FABULOUS OIL REMEDY
Breng uw kleur tot leven

Door enkele pompen van de Shine Protect toe te voegen in uw kleuring, zorgt u ervoor dat u de kleurintensiteit gesublimeerd wordt en dat de kleur langer kan behouden blijven. Dit complex is een unieke samenstelling met etherische oliën van sandelhout, citrus, bloemen en edele plantaardige oliën die gegarandeerd 100% biologisch zijn.

Kan toegevoegd worden in oxidatieve kleuring om de glans te versterken.
Kan daarnaast ook aangebracht worden op een droge hoofdhuid, om bescherming te bieden.

  • 1 tot 2 keer per week

  • 5 tot 20 minuten

  • beschikbaar in 1000ml

  • effect vertienvoudigd door het toevoegen van Aromactifs of Aromasynergies

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 100%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 100%
Bestrijdt vette hoofdhuid: 15%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

SHINE PROTECT OLIE

Ingredients: Canola Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Carthamus Tinctorius Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed*, Tanacetum Annuum Oil*, Santalum Austrocaledonicum Wood Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Citrus Nobilis Oil*, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil*, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Aurantifolia Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*, Juniperus Communis Fruit Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Citral, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

* ingrediënt afkomstig van biologische teelt

HOOFDBESTANDDELEN

Olijfolie: ingrediënt van Shine Protect olie

OLIJFOLIE

De harmonieuze structuur van olijfolie is zeer doeltreffend tegen problemen die gepaard gaan met de uitdroging van de hoofdhuid en jeuk.

Rijk aan meervoudige onverzadigde vetzuren, biotine en vitaminen, helpt olijfolie bij het stimuleren van de haargroei. Ze bevatten vooral uitzonderlijke antibacteriële eigenschappen en antioxidanten om de strijd  aan te gaan tegen haaruitval en celveroudering.

Saffloerolie: ingrediënt van Shine Protect olie

SAFFLOEROLIE

Dankzij z'n rijkdom aan Omega-6, wordt deze olie erkend voor z'n regeneratieve celeigenschappen en z'n beschermende functie voor de huid en beschadigd haar.

Z’n anti-oxiderende eigenschappen bestrijden de veroudering van de huid en stimuleren haargroei. De rijke moleculaire structuur helpt eveneens om het haar te voeden en de nodige hydratatie te behouden, met een stralende schoonheid als resultaat.

Arganolie: ingrediënt van Shine Protect olie

ARGANOLIE

Deze olie heeft een sublieme werking bij vermoeid, beschadigd en futloos haar, daarnaast is het ook een perfecte stimulans voor de hoofdhuid.

Afkomstig uit Marokko en al eeuwenlang bekend om z’n genezende krachten en antioxidanten, is de olie een ware verzorging voor het haar. Verder zal het ook een ondersteuning bieden bij de behandeling van haarverlies, droge huid of een onevenwichtige hoofdhuid.

DE ACTIEVE INGREDIËNTEN

Boerenwormkruid: ingrediënt van Shine Protect olie

BOERENWORMKRUID

De etherische olie van boerenwormkruid is zeer doeltreffend om seborroïsch eczeem en alle vormen van ontstekende roodheid van de huid te verzachten

Deze biologische olie is afkomstig uit Marokko en wordt door z’n blauwe kleur en zoet, bloemig accent gekenmerkt. Het staat bekend om jeuk en huidirritaties te verlichten.

Sandelhout: ingrediënt van Shine Protect olie

SANDELHOUT

Deze nobele en zeldzame etherische olie werkt heel gunstig bij geïrriteerde hoofdhuid, eczeem en extreme talgproductie.

De olie is afkomstig uit Nieuw-Caledonië en onthult een houtachtig, kruidig en ondersteunend parfum. Het staat bekend om z’n relaxerende eigenschappen, de reden waarom het reeds eeuwenlang voor meditatie wordt gebruikt. Het heeft ook antiseptische eigenschappen en kan hulp bieden tegen psoriasis.

Cistus: ingrediënt van Shine Protect olie

CISTUS

Bekend om z'n bloedstollende eigenschappen kan het hulp bieden bij verschillende huidbehandelingen.

Het is reeds sinds de Oudheid bekend omwille van het krachtige amber parfum en is een buitengewoon helend middel met meerdere regeneratieve krachten voor zowel de hoofdhuid als beschadigd haar en gespleten haarpunten.