Behandel overtollig talg - Sebumactif - Hairborist

SEBUMACTIF

AROMACTIF
Regulerend complex voor de eerder vettige hoofdhuid

De actieve bestanddelen van dit mengsel werken op de talgklieren. De huid wordt specifiek gehydrateerd en de overtollige talg wordt gereguleerd. Wij raden u aan om te analyseren en parallel te werken op de parameters verantwoordelijk voor dit onevenwicht: agressieve shampoo voor vet haar of tegen schilfers, zonnebrand, hormonaal stoornis, slechte voeding.

Meng 10 druppels Sebumactif in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot  2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • 100% biologische etherische oliën
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 80%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 99%

Ingrediënten : Citrus Limon Peel Oil, Cymbopogon Martini Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Salvia Officinalis Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Laurus Nobilis Leaf Oil, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

CITROEN

Deze essentiële olie afkomstig uit de schil, is een waardevolle bondgenoot in de behandeling van een vette hoofdhuid…
…zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen brengen een natuurlijke verfrissing en zuivering aan de hoofdhuid en het haar. Op duurzame wijze helpen ze bij de regeling van de talgproductie.

PATCHOELI

Patchoeli is een herkende cel regenerator die voornamelijk gebruikt wordt voor de verzorging van de hoofdhuid. Het is heel doeltreffend bij heling, maar zijn eigenschappen zijn werkelijk meervoudig.
…deze olie is een uitstekend middel tegen ongedierte, ze is kalmerend, betoverend, sensueel, stimulerend, ontstekingsremmend, werkt tegen infecties, heeft samentrekkende eigenschappen, is besmettingsremmend, en bijgevolg zeer doeltreffend voor alle gevallen van eczeem, psoriasis en brandwonden.

CIPRES

Een uitzonderlijke dermatologische herbalansering, cipres regelt de overproductie van talg door de hoofdhuid ermee te behandelen…
… Een etherische olie afkomstig uit zuidfrankrijk die een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid teweeg brengt, met een ontstekingsremmende eigenschap die de haarzakjes verzorgt.

LITSEA

Meer bekend als citroenkruid, de essentie ervan is herkenbaar aan zijn karakteristieke geur van verse citroen zuur ...
…het bezit antiontstekende, antiparasitaire, antibacteriële, anti-infectieuze, antischimmel en antidepressieve eigenschappen.

GERANIUM

Zeer populair in de parfumerie voor zijn bloemrijke geur, deze essentiële olie is zeer nuttig bij de voorbereiding van de zorg voor huid en haar…
…Het is een buitengewone huid hersteller met vele hellende eigenschappen. Alsook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en rimpelwerend. Het heeft ook een herstellende eigenschap die werkt op de hoofdhuid en de buitenste haarlaag. Werkt wonderen bij de behandeling van zeer droog haar.

AKKERMUNT

Rijk aan menthol, deze etherische olië geeft een aangename gevoel van frisheid....
…het is een uitstekent tonic voor de hoofdhuid en de geest. Wilde munt heeft kalmerende eigenschappen in geval van hoofdpijn, eczeem, zonnebrand en andere irritatie van de hoofdhuid.

PALMAROSA

Dit is een zeer verkwikkende olie, zowel voor de huid, het haar als voor het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het is een formidabel biocide en anti-schimmel middel...
…zijn bittere en citroenig aroma is zeer doeltreffend bij het terug in evenwicht brengen van de hoofdhuid die een overproductie aan seborrhea vertoont, of bij eczeem, een wond of zelfs schimmel. Dit stimulerend parfum brengt een dynamisch gevoel aan de geest.
NIAOULI

NIAOULI

Deze olie is sterk antiseptisch en doodt bacteriën. Haar werking is heel ruim in de behandeling van verschillende huidaandoeningen / dermatitis...
…ze heeft ook kwaliteiten bij de verzorging van de vette hoofdhuid en meer bepaald bij acne, psoriasis, eczeem, schimmelinfecties en zelfs bij het behandelen van abnormale haaruitval, dankzij haar tonifiërende werking van de bloedsomploog en haar zuiverende eigenschappen.
CAJEPUT

CAJEPUT

Net zoals bij niaouli, bevat de olie van cajeput sterkte aseptische eigenschappen. De verkwikkende geur brengt frisheid aan de hoofdhuid...
…dankzij deze olie kunnen veel onevenwichtigheden bij de huid behandeld worden, de haarfolikkels worden gezuiverd waardoor de groei van de haarwortels bevorderd wordt.

SALIE

Het is beslist een van de meest therapeutische oliën die er bestaan. De eigenschappen zijn talrijk, deze olie werkt fabuleus op het hormonaalevenwicht dankzij de aanwezige fyto-oestrogenen....
…als tonic, bacteride, schimmelwerend en anti-transpirant, helpt deze olie bij het reinigen van de hoofdhuid , en dankzij de evenwichteigenschappen ook onrechtstreeks een werking op schilfers en roos.
THYM ROUGE

RODE TIJM

Dankzij een rijke aanwezigheid van thymol heeft deze olie de eigenschap om krachtig tegen infecties op te treden...
…sterk verdund zorgt deze olie voor de zuivering van de haarfollikels en voor de vernietiging van bepaalde bacteriën verantwoordelijk voor het onevenwicht van de hoofdhuid.
LAURIER

LAURIER

Sinds eeuwen bekend omwille van haar meerdere therapeutische eigenschappen, werkt de juiste dosis van laurier zeer doeltreffend bij huidbehandelingen…
…ontstekingen, infecties, bij overmatige talg, haaruitval, schimmelinfecties, psoriasis en acnee. Het is eveneens een bron aan evenwicht tegen angsten, onrust, nerveuze uitputting of zelfs depressies.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

Shampoo voor vet haar - Harmony Clean - Hairborist
SHAMPOO INTENSE 
BALANCING HARMONY CLEAN

Shampoo voor vet , fijn en futloos haar.

Natuurlijke verzorgende conditioner - Natural Color - Hairborist
CONDITIONER HIGH
PROTECT NATURAL COLOR

Zorg en lichtgewicht conditioner voor fijn,futloos en vet haar.