Behandel overtollig talg - Sebumactif - Hairborist

SEBUMACTIF

AROMACTIF
Etherische olie voor vette hoofdhuid te reguleren

De actieve bestanddelen van Sebumactif werken in op de talgklieren. De huid wordt gehydrateerd dankzij de harmonieuze werking van deze etherische olie voor vette hoofdhuid. Overtollige talg wordt door Sebumactif gereguleerd en verwijderd, om op die manier de hoofdhuid opnieuw in balans te brengen.

Meng 10 druppels Sebumactif in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot  2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 80%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 99%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

SEBUMACTIF: ETHERISCHE OLIE VOOR VETTE HOOFDHUID

Ingredients: Citrus Limon Peel Oil, Cymbopogon Martini Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Salvia Officinalis Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Laurus Nobilis Leaf Oil, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Citroen: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

CITROEN

De citroen etherische olie wordt gemaakt van citroenschil en is een ware bondgenoot bij de behandeling van een vette hoofdhuid.

De antiseptische en antibacteriële eigenschappen zorgen voor een natuurlijke verfrissing en zuivering van zowel de hoofdhuid als het haar. Dankzij een duurzame werking helpt citroen bij de regulatie van de talgproductie.

Patchoeli: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

PATCHOELI

Patchoeli is een bekende celvernieuwende stof die vooral gebruikt wordt bij de verzorging van de hoofdhuid. Deze stof is erg doeltreffend bij genezende en helende behandelingen.

Verder is patchoeli een uitstekend middel tegen ongedierte, weert en verhelpt het infecties en heeft het samentrekkende eigenschappen. Daarnaast heeft het ook een kalmerende, rustgevende, stimulerende en ontstekingsremmende werking. Patchoeli is daarom zeer doeltreffend bij eczeem, psoriasis en brandwonden.

Cipres: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

CIPRES

Cipres werkt erg gebalanceerd en harmonieus op dermatologisch gebied. Zo regelt deze stof de talgproductie en kalmeert het de hoofdhuid.

Deze etherische olie is afkomstig van Zuid-Frankrijk en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid. De ontstekingsremmende kwaliteiten verzorgen dan weer de haarzakjes.

Litsea: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

LITSEA

Litsea staat ook bekend als citroenkruid en is daarom steeds te herkennen aan de karakteristieke geur van verse citroen.

Het heeft ontstekingsremmende, antiparasitaire, antischimmel en antidepressie eigenschappen, maar gaat ook infecties tegen.

Geranium: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. De olie is dan weer erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Daarnaast is geranium ook geschikt als huidhersteller. Naast de genezende eigenschappen werkt de bloem ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen.

Akkermunt: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

AKKERMUNT

De akkermunt etherische olie is rijk aan menthol en zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid.

Als tonic werkt akkermunt positief op de hoofdhuid en geest. Verder heeft de plant ook kalmerende eigenschappen in geval van hoofdpijn, eczeem, zonnebrand en andere irritaties van de hoofdhuid.

Palmarosa: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

PALMAROSA

Deze olie werkt erg verkwikkend voor de huid, het haar, zenuwstelsel en immuunsysteem. Het is een geweldige biocide en werkt dus goed tegen schimmels.

Het bitter citrusachtig aroma werkt erg doeltreffend bij het terug in evenwicht brengen van de hoofdhuid. Zeker in geval van eczeem, wonden of schimmels is palmarosa een goede keuze. Het stimulerende parfum schenkt de geest bovendien ook een dynamisch gevoel.

NIAOULI

NIAOULI

Deze olie werkt sterk antiseptisch en doodt bacteriën. Het brede toepassingsveld bevat onder andere behandelingen van diverse huidaandoeningen, dermatitis…

Niaouli helpt bij de verzorging van vette hoofdhuid en meer bepaald bij acne, psoriasis, eczeem, schimmelinfecties en zelfs bij de behandeling van abnormale haaruitval. De olie bevordert namelijk de bloedsomloop en heeft zuiverende eigenschappen.

CAJEPUT

CAJEPUT

Cajeputolie heeft sterk antiseptische eigenschappen. De verkwikkende geur zorgt bovendien voor een fris gevoel van de hoofdhuid.

Met cajeput kunnen veel huidproblemen behandeld worden, doordat de haarfollikels worden gereinigd en de haargroei bevorderd wordt.

Salie: ingrediënt van Sebumactif etherische olie voor vette hoofdhuid

SALIE

Salie is ongetwijfeld een van de meest therapeutische oliën die er bestaan. De talrijke voordelen werken positief in op het hormonale evenwicht dankzij fyto-oestrogenen.

Deze olie kan als tonic of antitranspirant gebruikt worden en werkt tegen bacteriën en schimmels. Bovendien helpt de olie bij het reinigen van de hoofdhuid en maakt het komaf met schilfers en roos dankzij de gebalanceerde werking.

THYM ROUGE

RODE TIJM

Dankzij het hoge thymolgehalte kan de etherische olie van rode tijm infecties de kop indrukken.

Deze olie kan de haarfollikels reinigen en bepaalde bacteriën vernietigen die het evenwicht van de hoofdhuid verstoren.

LAURIER

LAURIER

Laurier is al eeuwenlang bekend om zijn diverse therapeutische werkingen. Het kan zeer doeltreffend zijn bij de meest uiteenlopende huidbehandelingen.

Laurier werkt onder andere goed tegen ontstekingen, infecties, overmatige talgproductie, haaruitval, schimmelinfecties, psoriasis en acne. Ook brengt het rust en evenwicht bij angst, onrust, mentale uitputting of depressie.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natuurlijke olieverzorging met geconcentreerde etherische oliën die zorgen voor een herstel van de haarvezel.

Shampoo voor vet haar - Harmony Clean - Hairborist
SHAMPOO INTENSE 
BALANCING HARMONY CLEAN

Shampoo om vet haar te behandelen en intens te reinigen.

Natuurlijke verzorgende conditioner - Natural Color - Hairborist
CONDITIONER HIGH
PROTECT NATURAL COLOR

Ontwarrende en zachte conditioner voor natuurlijk gekleurd haar.