Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist

REPAIR

REVITALIZER MAGIC OIL TREATMENT
Complete verzorgingskuur om de haarvezel te doen herleven

Repair is een verbazingwekkende verzorgingskuur voor futloos of beschadigd haar en voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Een enkele behandeling van deze magische olie volstaat om uw haar te doen herleven. Voor een optimaal resultaat past u de Repair verzorgingskuur toe op droog haar.

Met enkele druppels Aromasynergie of Aromactif kunt u de Repair verzorgingskuur personaliseren. Deze zorgen voor een interne en externe metamorfose van uw haar dankzij hun geavanceerde werking. Bovendien brengen ze u een gevoel van comfort en welzijn, een moment van pure ontspanning.

Gebruiksaanwijzing

  • 1 tot 2 keer per week
  • 5 tot 20 minuten pauze
  • beschikbaar in 250ml en 1000ml

  • effect vertienvoudigd door het toevoegen van Aromasynergies of Aromactifs

  • af te spoelen na gebruik
Natuurlijke oorsprong: 95%
Verbetert de conditie van het haar: 97%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 93%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 45%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

REPAIR: BIOLOGISCHE VERZORGINGSKUUR

Ingredients: Canola (Rapeseed) Oil, Laureth-2, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil*, Macadamia Integrifolia (Macadamia) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cedrus Atlantica (Cedar) Bark Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

* ingrediënt afkomstig van biologische teelt

ACTIEVE BESTANDDELEN

Atlasceder: een ingrediënt van de verzorgingskuur Repair

ATLASCEDER

Houterige en zoete olie die reeds sinds de oudheid bekend is om z'n anti-schimmel, anti-parasitaire en anti-septische eigenschappen. Werkt eveneens bevorderend voor de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel.

Werkt bacteriewerend, schimmelwerend en antitranspirerend, maar helpt ook de hoofdhuid te zuiveren en bestrijdt onrechtstreeks haarroos dankzij z’n harmonieuze eigenschappen.

Rozemarijn: een ingrediënt van de verzorgingskuur Repair

ROZEMARIJN

Deze olie staat bekend om z'n verfrissende eigenschappen en is daarom een buitengewone intellectuele en psychologische tonic voor vermoeide of overwerkte personen.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in op de kern van de haarzakjes, resorberen micro-ontsteking en stimuleren celreproductie. Het zou een belangrijke troef zijn in de behandeling van haaruitval, maar ook in de duurzame beheersing van overtollige talgproductie.

Macadamia olie: een ingrediënt van de verzorgingskuur Repair

MACADAMIA OLIE

Deze noot is rijk aan olie met bijna 60% onverzadigde vetzuren. Z'n rijkdom aan vitamine A en B is de belangrijkste troef voor het stimuleren van de haargroei.

Het is een droge olie en in zeer vloeibare vorm geeft het energie aan het haar voor nog meer glans en soepelheid. Z’n uitstekende hydraterende eigenschappen voorkomen op een doeltreffende manier de uitdroging van de hoofdhuid.

Arganolie: een ingrediënt van de verzorgingskuur Repair

ARGANOLIE

Deze olie heeft een fantastische impact op vermoeid, beschadigd en futloos haar. Daarnaast is het ook een goede stimulans voor de hoofdhuid.

De olie is afkomstig van Marokko en al eeuwen bekend om z’n genezende krachten en antioxidanten. Het wordt gebruikt om het haar te verzorgen, maar ook als ondersteuning bij de behandeling van haarverlies, droge huid of een onevenwichtige hoofdhuid.

Jojoba olie: een ingrediënt van de verzorgingskuur Repair

JOJOBA OLIE

Bekend om z'n uitzonderlijk hydraterende eigenschappen, is deze olie een essentieel ingrediënt bij de behandeling van droog haar.

In vloeibare vorm vertoont de olie gelijkenissen met menselijke talg en laat het de hoofdhuid toe om de talgproductie te reguleren. Het is dan ook bevorderlijk voor zowel een droge, gevoelige als vette hoofdhuid. Bovendien vertraagt het ook haaruitval dankzij z’n regenererende en voedende werking.

Tarwekiemen: een ingrediënt van de verzorgingskuur Repair

TARWEKIEMEN

Deze olie is een bron van antioxidanten en heeft dus een krachtige werking tegen de veroudering van cellen en weefsel.

Z’n uitzonderlijke krachten zijn bevorderend voor een zeer droge of een door de zon beschadigde hoofdhuid. Onderzoek heeft eveneens de voordelen aangetoond bij de behandeling van onder andere eczeem en andere huidirritaties. Maar bovenal waren de resultaten bij de behandeling van droog haar en gespleten haarpunten het meest verrassend.

ONTDEK OOK

Shampoo voor normaal haar - Daily Clean - Hairborist
SHAMPOO AMINO
ORGANIC DAILY CLEAN

Een 100% natuurlijke shampoo gemaakt van suikerderivaten om normaal haar in alle zachtheid te wassen.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende en hydraterende conditioner met een parfum van lavendel etherische olie.

Deskwam past bij de verzorgingskuur Repair
AROMASYNERGIE
BIO DESKWAM
Complex van etherische oliën om roos en een droge hoofdhuid te behandelen.