Essential oils for children’s skin and scalp

PLANTAPOUX

AROMASYNERGIE
Samenstelling van essentiële oliën die het haar zuiveren

In één applicatie wordt het haar van uw kind al gezuiverd. Naarmate dat de behandeling herhaald wordt, komen de onzuiverheden los tijdens het borstelen van het haar. Herhaal deze behandeling elke dag gedurende een week, om de duurzaamheid van het resultaat te garanderen.  Nadien wordt het aanbevolen om de behandeling eenmaal per week toe te passen. Later zal een maandelijkse behandeling volstaan.

Meng 10 druppels Plantapoux in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 1%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 1%

Ingrediënten : Lavandula Hybrida Oil , Canola Oil, , Melaleuca Alternifolia Leaf Oil , Mentha Arvensis Leaf Oil , Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil , Pelargonium Graveolens Flower Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

LAVANDIN

Gekenmerkt door zijn zeer verfijnde bloemige aroma, is deze essentie van gedestileerde bloesem is een bron van ontspanning en afleiding ...
…bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, alsook is het een zeer populair middel tegen ontstekingen, infecties en luizen.

TEA TREE

Deze etherische olie is bekend om zijn antivirale, antischimmel en antibacteriële krachten ...
…studies hebben de doeltreffendheid aangetoond bij de behandeling van roos en bij de zuivering van de hoofdhuid. Voor de huid, het wordt perfect gebruikt tegen acne en onzuiverheden…

GROENE MUNT

Herkenbaar aan de karakteristieke aroma van chlorofyl kauwgom, de essence is rijk aan menthol en draagt bij tot een buitengewone versteviging van het lichaam en de geest ...
… Niets beter om mee wakker te worden in de ochtend of om af te koelen na een lange dag werken. Met zijn actieve ontstekingsremmers is het een krachtig middel tegen huidirritaties.

GERANIUM

Zeer populair in de parfumerie voor zijn bloemrijke geur, deze essentiële olie is zeer nuttig bij de voorbereiding van de zorg voor huid en haar…
…Het is een buitengewone huid hersteller met vele hellende eigenschappen. Alsook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en rimpelwerend. Het heeft ook een herstellende eigenschap die werkt op de hoofdhuid en de buitenste haarlaag. Werkt wonderen bij de behandeling van zeer droog haar.

LITSEA

Meer bekend als citroenkruid, de essentie ervan is herkenbaar aan zijn karakteristieke geur van verse citroen zuur ...
…het bezit antiontstekende, antiparasitaire, antibacteriële, anti-infectieuze, antischimmel en antidepressieve eigenschappen.

LAVANDEL

Deze buitengewone olie is afkomstig van de distillatie van bloeiende toppen die geoogst worden door een producent met passie voor de Alpen in Haute Provence...
…haar verfijnd en bloemig aroma is een bron van ontspanning en rust, dat noodzakelijk is bij het vervaardigen van evenwichtige cosmetica. Haar verschillende eigenschappen: kalmerend, rustgevend, ontstekingsremmend, antiluizen en anti-infectie maken deze olie onmisbaar.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging geconcentreerd uit essentiële oliehoudende zaden voor een diepe behandeling van gevoelig haar.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.