Plantapoux: essentiële olie voor onzuiverheden

PLANTAPOUX

AROMASYNERGIE
Essentiële olie voor onzuiverheden

Plantapoux is een complex van essentiële olie voor onzuiverheden. Al na één applicatie wordt het haar en de hoofdhuid gezuiverd. Naarmate de behandeling met Plantapoux herhaald wordt, zullen de onzuiverheden verdwijnen tijdens het borstelen. Herhaal deze behandeling vier keer met een frequentie van om de twee dagen. De volgende weken wordt het aanbevolen om de essentiële olie voor onzuiverheden een keer per week toe te passen.

Meng 10 druppels Plantapoux in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen. Herhaal dit proces vier keer, telkens met een tussenperiode van 2 dagen.

  • 4 keer herhalen om de 2 dagen

  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 1%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 1%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

PLANTAPOUX: ESSENTIËLE OLIE VOOR ONZUIVERHEDEN

Ingredients: Lavandula Hybrida Oil, Canola Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Lavandin: ingrediënt van Plantapoux essentiële olie voor onzuiverheden

LAVANDIN

Lavandin kenmerkt zich door een verfijnd bloemig aroma. Deze essentie van gedestilleerde bloemen is een ware bron van ontspanning en afleiding.

De olie heeft een kalmerende, rustgevende en ontstekingsremmende werking, maar zal ook infecties behandelen.

Tea Tree: ingrediënt van Plantapoux essentiële olie voor onzuiverheden

TEA TREE

Tea tree etherische olie is bekend om z'n antivirale, antischimmel en antibacteriële werking, waardoor het zeer effectief is tegen onzuiverheden.

Studies hebben bovendien ook de doeltreffendheid van tea tree bij de behandeling van roos en reiniging van de hoofdhuid bewezen.

Groene munt: ingrediënt van Plantapoux essentiële olie voor onzuiverheden

GROENE MUNT

Groene munt heeft een karakteristiek aroma en is rijk aan menthol. Dit extract heeft een positief effect voor zowel lichaam als geest.

Groene munt werkt kalmerend en brengt rust, maar zorgt ondertussen ook voor verfrissing. De actieve ontstekingsremmers zijn een krachtig middel tegen huidirritaties.

Geranium: ingrediënt van Plantapoux essentiële olie voor onzuiverheden

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. De olie is bovendien ook erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Verder werkt geranium ook heel effectief als huidhersteller. Naast de genezende eigenschappen werkt deze bloem namelijk ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen.

Litsea: ingrediënt van Plantapoux essentiële olie voor onzuiverheden

LITSEA

Litsea staat ook bekend als citroenkruid en is dus te herkennen aan de karakteristieke geur van verse citroen.

Het heeft ontstekingsremmende, antiparasitaire, antischimmel en antidepressie eigenschappen en gaat daarnaast ook infecties tegen.

Lavendel: ingrediënt van Plantapoux essentiële olie voor onzuiverheden

LAVANDEL

Deze buitengewone olie kenmerkt zich door z'n zeer bloemig aroma. Lavendelolie ontstaat namelijk uit de destillatie van lavendel bloemtoppen uit de Haute Provence.

Lavendelolie werkt kalmerend, rustgevend en ontstekingsremmend, maar zal ook luizen en infecties behandelen. Daarom is deze olie een waardevol ingrediënt bij de vervaardiging van cosmetica.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging bestaande uit een concentraat van meerdere etherische oliën met de focus op een diepgaande behandeling.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

Een 100% natuurlijke shampoo op basis van natuurlijke wasnoten, ontworpen voor een extreme zachtheid van het haar en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende en hydraterende conditioner met een parfum van lavendel etherische olie.