Essential oils for children’s skin and scalp

PLANTAPOUX

AROMASYNERGIE
Samenstelling van essentiële oliën die het haar zuiveren

In één applicatie wordt het haar van uw kind al gezuiverd. Naarmate dat de behandeling herhaald wordt, komen de onzuiverheden los tijdens het borstelen van het haar. Herhaal deze behandeling elke dag gedurende een week, om de duurzaamheid van het resultaat te garanderen.  Nadien wordt het aanbevolen om de behandeling eenmaal per week toe te passen. Later zal een maandelijkse behandeling volstaan.

Meng 10 druppels Plantapoux in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 1%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 1%

Ingrediënten : Lavandula Hybrida Oil , Canola Oil, , Melaleuca Alternifolia Leaf Oil , Mentha Arvensis Leaf Oil , Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil , Pelargonium Graveolens Flower Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

LAVANDIN

Lavandin kenmerkt zich door een verfijnd bloemig aroma. Deze essentie van gedestilleerde bloemen is een ware bron van ontspanning en afleiding.

De olie heeft een kalmerende, rustgevende en ontstekingsremmende werking en maar zal ook luizen weren en infecties behandelen.

TEA TREE

Tea tree etherische olie is bekend om zijn antivirale, antischimmel en antibacteriële werking, waardoor het zeer effectief is tegen acne en onzuiverheden.

Studies hebben bovendien ook de doeltreffendheid van tea tree bij de behandeling van roos en reiniging van de hoofdhuid bewezen.

GROENE MUNT

Groene munt heeft een karakteristiek aroma en is rijk aan menthol. Dit extract heeft een positief effect voor zowel lichaam als geest.

Niets is beter dan groene munt om rust te brengen tijdens het ontwaken of om af te koelen na een lange dag werken. De actieve ontstekingsremmers zijn een krachtig middel tegen huidirritaties.

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. De olie is bovendien ook erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Ook als huidhersteller is geranium erg kwalitatief. Naast de genezende eigenschappen werkt deze bloem namelijk ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen.

LITSEA

Ook bekend als citroenkruid, is litsea steeds te herkennen aan de karakteristieke geur van verse citroen.

Litsea heeft ontstekingsremmende, antiparasitaire, antischimmel en antidepressie eigenschappen en gaat daarnaast ook infecties tegen.

LAVANDEL

Deze buitengewone olie kenmerkt zich door een zeer bloemig aroma. Lavendelolie ontstaat uit de destillatie van lavendel bloemtoppen uit de Haute Provence.

Lavendelolie werkt kalmerend, rustgevend en ontstekingsremmend, maar zal ook luizen en infecties behandelen. Daarom is deze olie een waardevol ingrediënt bij de vervaardiging van cosmetica.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging geconcentreerd uit essentiële oliehoudende zaden voor een diepe behandeling van gevoelig haar.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.