Nutritif: essentiële olie voor droog haar

NUTRITIF

AROMASYNERGIE
Essentiële olie voor droog haar te herstellen

Nutritif is een essentiële olie voor droog haar. Het complex heeft een zorgvuldige samenstelling van meerdere voedende essentiële oliën en hierdoor zal Nutritif de haarvezel diepgaand kunnen regenereren. Deze essentiële olie voor droog haar kan daarom gespleten punten, beschadigde haarvezels… herstellen en helen.

Meng 10 druppels Nutritif in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 100%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 100%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 40%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

NUTRITIF: ESSENTIËLE OLIE VOOR DROOG HAAR

Ingredients: Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Cistus Ladaniferus Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Ylang Ylang: ingrediënt van Nutritif essentiële olie voor droog haar

YLANG YLANG

Dit extract uit Madagaskar stimuleert de zintuigen en werkt rustgevend, ontspannend, prikkelend en stimulerend.

De ylang ylang bloem heeft zeer goede effecten bij de genezing van de haarvaten, haarwortels en droge punten. De sterk hydraterende eigenschappen stimuleren de hydrolipidelaag van het haar en werken preventief om droog haar te voorkomen.

patchouli

PATCHOELI

Patchoeli is een bekende celvernieuwende stof die vooral gebruikt wordt bij de verzorging van de hoofdhuid. Het is immers erg doeltreffend bij genezende en helende behandelingen.

Verder heeft patchoeli een kalmerende, rustgevende, stimulerende en ontstekingsremmende werking, verhelpt het infecties, heeft het samentrekkende eigenschappen en houdt het infecties tegen. Het werkt daarom zeer doeltreffend is bij eczeem, psoriasis en brandwonden.

Lavandin: ingrediënt van Nutritif essentiële olie voor droog haar

LAVANDIN

Lavandin kenmerkt zich door een verfijnd bloemig aroma. Deze essentie van gedestilleerde bloemen is een ware bron van ontspanning en relaxatie.

Lavandin olie werkt kalmerend, rustgevend en ontstekingsremmend, maar zal bovendien ook infecties behandelen.

Geranium: ingrediënt van Nutritif essentiële olie voor droog haar

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. Maar de olie is ook erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen. Geranium is namelijk een huidhersteller met helende eigenschappen.

Naast de genezende eigenschappen werkt deze bloem ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen, waardoor het wonderen doet bij de behandeling van zeer droog haar.

patchouli

ROZEMARIJN

Rozemarijn werkt erg verfrissend en is zeer geschikt voor vermoeide of overwerkte personen die op zoek zijn naar een tonic die op intellectueel en psychologisch vlak werkt.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, absorberen micro-ontstekingen en stimuleren de celregeneratie.

Cistus: ingrediënt van Nutritif essentiële olie voor droog haar

CISTUS

Cistus is bekend voor z'n bloedstelpende eigenschappen en vormt daarom een waardevol hulpmiddel bij diverse huidbehandelingen.

Het krachtig amberachtig parfum is heel kenmerkend voor cistus.. Dit buitengewone geneesmiddel bevat bovendien ook meerdere regenererende krachten die gebruikt worden bij het verzorgen van de hoofdhuid. Ook helpt het bij beschadigd haar en gespleten haarpunten.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging bestaande uit een concentraat van meerdere etherische oliën met de focus op een diepgaande behandeling.

Shampoo voor gekleurd haar - Color Clean - Hairborist
SHAMPOO HYDRO
INTENSIEVE
COLOR CLEAN

Shampoo die focust op droog haar om het op een respectvolle manier te reinigen.

Ontwarrende conditioner melk - Color Care - Hairborist
CONDITIONER HYDRO
INTENSIVE COLOR CARE

Verzorgende conditioner om het meest gevoelige haar te hydrateren.