Hydraterend complex van droog haar

KERACTIF

AROMACTIF
Hydraterend complex met essentiële oliën voor droog haar

Een herhaalde behandeling met dit aromactif die tot in het hart van de haarvezels werkt, zal een hydraterende en helende werking hebben op droog haar.

Meng 10 druppels Keractif in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. . Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 99%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 95%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 80%

Ingrediënten : Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Cistus Ladaniferus Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol,Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

YLANG YLANG

Sensuele en exotische, deze essence van Madagascar stimuleert de zintuigen en de verlangens, het is zowel rustgevend, ontspannend, prikkelend en stimulerend…
de ylang ylang bloem heeft buitengewone eigenschappen voor de genezing van de haarvaten, haar vorken en droge punten. Het heeft prachtige hydraterende eigenschappen die de hydrolipidelaag van het haar stimuleren en een preventieve werking op droog haar.

LAVANDIN

Gekenmerkt door zijn zeer verfijnde bloemige aroma, is deze essentie van gedestileerde bloesem is een bron van ontspanning en afleiding ...
…bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, alsook is het een zeer populair middel tegen ontstekingen, infecties en luizen.

PATCHOELI

Patchoeli is een herkende cel regenerator die voornamelijk gebruikt wordt voor de verzorging van de hoofdhuid. Het is heel doeltreffend bij heling, maar zijn eigenschappen zijn werkelijk meervoudig.
…deze olie is een uitstekend middel tegen ongedierte, ze is kalmerend, betoverend, sensueel, stimulerend, ontstekingsremmend, werkt tegen infecties, heeft samentrekkende eigenschappen, is besmettingsremmend, en bijgevolg zeer doeltreffend voor alle gevallen van eczeem, psoriasis en brandwonden.

GERANIUM

Zeer populair in de parfumerie voor zijn bloemrijke geur, deze essentiële olie is zeer nuttig bij de voorbereiding van de zorg voor huid en haar…
…Het is een buitengewone huid hersteller met vele hellende eigenschappen. Alsook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en rimpelwerend. Het heeft ook een herstellende eigenschap die werkt op de lederhuid en de buitenste haarlaag. Werkt wonderen bij de behandeling van zeer droog haar.

ROZEMARIJN

Bekend om zijn verfrissende eigenschappen, deze essentie is een buitengewone intellectuele en psychologische tonic voor vermoeide of overwerkt persoon ...
…zijn antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, resorberen micro ontsteking en stimuleren cel reproductie. Het zou een belangrijke troef zijn in de behandeling van haaruitval, maar ook in de duurzame beheersing van overtollige talg productie.

CISTUS

Bekend om zijn antihemorragische effecten, Cistus ladanifère is een waardevol hulpmiddel bij vele behandelingen voor de huid ...
…bekend sinds de oudheid om zijn krachtige amber parfum, het is een buitengewoon geneesmiddel, doordat het meerdere regeneratieve krachten bezit gebruiken we het bij de verzorging van de hoofdhuid, maar ook bij beschadigd haar en gespleten haarpunten.

ATLASCEDER

In essentie, houterig en zoet, sinds de oudheid bekend om zijn antischimmel, antiparasitaire en antiseptische eigenschappen. Eveneens bevorderend voor de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel…
…werkt bacteriewerend, schimmelwerend en antitranspirerend, helpt het de hoofdhuid zuiveren en zorgen zijn harmonieuze eigenschappen indirect voor bestrijding van haarroos.
CADE

CADE

Deze olie wordt ontwikkeld op basis van haar hout, en werd ooit gebruikt omwille van haar opmerkelijke genezende eigenschappen. Het is de perfecte behandeling voor droog, gesplit en beschadigd haar...
…het is eveneens een lokale aanvullende therapie voor psoriasis en seborrheic dermatitis .
BOIS DE ROSE

ROZENHOUT

Deze olie bevat een hoog linaloolgehalte , en is bijgevolg een doeltreffend anti-infectie middel. Ze wordt erkend omwille van haar meerdere cosmetische eigenschappen….
…het zou heel efficiënt zijn als anti-rimpel middel, bij de behandeling van brandwonden, zonnebrand, jeuk en kloven. Wat het haar betreft, kan ze in sommige gevallen de beschadigde cuticula herstellen.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging geconcentreerd uit essentiële oliehoudende zaden voor een diepe behandeling van gevoelig haar.

Shampoo voor gekleurd haar - Color Clean - Hairborist
SHAMPOO HYDRO 
INTENSIVE COLOR CLEAN

Beschermende shampoo voor chemisch beschadigd haar, geparfumeerd met essentiële oliën van pompelmoes.

Ontwarrende conditioner melk - Color Care - Hairborist
CONDITIONER HYDRO
INTENSIVE COLOR CARE

Balsem na de shampoo voor een betere hydratatie van droog en beschadigd haar.