Hydraterend complex van droog haar

KERACTIF

AROMACTIF
Hydraterende etherische olie voor droog haar

Keractif is een etherische olie voor droog haar te behandelen. Dankzij het gebruik van verschillende etherische oliën, zal Keractif de haarvezel van binnenuit kunnen herstellen. Het complex van deze etherische olie voor droog haar heeft namelijk niet enkel een hydraterende, maar ook een helende werking voor droog haar.

Meng 10 druppels Keractif in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 99%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 95%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 80%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

KERACTIF: ETHERISCHE OLIE VOOR DROOG HAAR

Ingredients: Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Cistus Ladaniferus Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Ylang ylang: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

YLANG YLANG

Dit extract uit Madagaskar stimuleert de zintuigen en werkt rustgevend, ontspannend, prikkelend en stimulerend.

De ylang ylangbloem heeft zeer goede effecten bij de genezing van haarvaten, haarwortels en droge punten. De sterk hydraterende eigenschappen stimuleren de hydrolipidelaag van het haar en werken preventief bij droog haar.

Lavandin: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

LAVANDIN

Lavandin kenmerkt zich door een verfijnd bloemig aroma. Deze essentie van gedestilleerde bloemen is een ware bron van ontspanning en relaxatie.

Lavandinolie werkt kalmerend, rustgevend, ontstekingsremmend en zal bovendien luizen en infecties behandelen.

Patchoeli: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

PATCHOELI

Patchoeli is een bekende celvernieuwende stof die vooral gebruikt wordt bij de verzorging van de hoofdhuid. Het is immers erg doeltreffend bij genezende en helende behandelingen.

Verder is patchoeli een uitstekend middel tegen ongedierte, heeft het een kalmerende, rustgevende, stimulerende en ontstekingsremmende werking en verhelpt het infecties, waardoor het zeer doeltreffend is bij eczeem, psoriasis en brandwonden.

Geranium: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. Maar de olie is ook erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Verder is geranium ook een huidhersteller met helende eigenschappen. Naast deze genezende eigenschappen werkt deze bloem ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen, waardoor het wonderen doet bij de behandeling van zeer droog haar.

Rozemarijn: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

ROZEMARIJN

Rozemarijn werkt erg verfrissend en is zeer geschikt voor vermoeide of overwerkte personen die op zoek zijn naar een tonic die op intellectueel en psychologisch vlak werkt.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, absorberen micro-ontstekingen en stimuleren de celregeneratie.

Cistus: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

CISTUS

Bekend om z'n bloedstelpende eigenschappen is cistus een waardevol hulpmiddel bij diverse huidbehandelingen.

Cistus is al bekend sinds de oudheid door het krachtig amberachtig parfum. Dit buitengewone geneesmiddel bevat meerdere regenererende krachten die gebruikt worden bij het verzorgen van de hoofdhuid. Ook helpt het bij beschadigd haar en gespleten haarpunten.

Atlasceder: ingrediënt van Keractif etherische olie voor droog haar

ATLASCEDER

Atlasceder heeft een zoete houten kern die al sinds de oudheid bekend is voor z'n werking tegen schimmels en parasieten en ook antiseptische eigenschappen heeft. Verder bevordert atlasceder ook de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel.

Het werkt verder ook nog tegen bacteriën en heeft antitranspirerende kwaliteiten. De hoofdhuid wordt grondig gereinigd en de harmoniserende eigenschappen bestrijden roos.

CADE

STEKELIGE JENEVERBES

Deze olie wordt gemaakt van het hout van de stekelige jeneverbes en is zeer populair door de diverse genezende eigenschappen. Deze olie is perfect als behandeling voor droog, gespleten en beschadigd haar.

Verder is de stekelige jeneverbes ook een goede aanvulling op de behandeling van psoriasis en seborroïsche dermatitis.

BOIS DE ROSE

ROZENHOUT

Rozenhoutolie is een zeer doeltreffend middel tegen infecties. Deze olie is bovendien ook geliefd omwille van diverse cosmetische eigenschappen.

Zo zou de olie erg efficiënt zijn als middel tegen rimpels, maar ook bij de behandeling van brandwonden, zonnebrand, jeuk en kloven. Daarnaast kan de olie ook een beschadigde cuticula herstellen.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging bestaande uit een concentraat van meerdere etherische oliën met de focus op een diepgaande behandeling.

Shampoo voor gekleurd haar - Color Clean - Hairborist
SHAMPOO HYDRO 
INTENSIVE COLOR CLEAN

Shampoo die focust op droog haar om het op een respectvolle manier te reinigen.

Ontwarrende conditioner melk - Color Care - Hairborist
CONDITIONER HYDRO
INTENSIVE COLOR CARE

Ultra ontwarrende cocktail voor droog gekleurd haar op basis van rijst eiwitten en kaasjeskruid.