Kunt u grijs haar dekken met plantaardige haarverf?

Grijs haar bedekken met plantaardige haarverf is perfect mogelijk

Wat is een grijs haar?

Het pigment van het haar, namelijk melanine, neemt af tijdens het verouderen. Als deze melanine steeds meer verdwijnt, wordt het haar dus bijna niet meer gepigmenteerd. Dit zorgt ervoor dat het haar grijs wordt. Na verloop van tijd verdwijnt de melanine volledig. Het is dus een progressief proces, dat geleidelijk aan gebeurt. Maar geen paniek, grijs haar dekken met plantaardige haarverf is perfect mogelijk…

Grijs haar bedekken met plantaardige haarverf?

Kan ik mijn eerste grijze haren bedekken met plantaardige haarverf? Dat is de vraag die iedereen zich stelt bij het verschijnen van de eerste grijze haren… Grijs haar dekken met plantaardige haarverf is perfect mogelijk en bovendien veel beter dan de chemische kleuring. Deze valt het haar immers aan met allerlei chemische ingrediënten…

Als we de grijze haren dekken met plantaardige haarverf, kunnen we alle tinten bekomen: blond, koper, donkere kleuren… Alles is mogelijk behalve ontkleuren, aangezien dit een chemisch proces is. Wanneer u voor de eerste keer naar een biokapper gaat, zal hij of zij u gegarandeerd begeleiden en alle opties geven. In tegenstelling tot wat vaak aangenomen wordt, is grijs haar bedekken met plantaardige haarverf dus volledig mogelijk.

Uw grijze haren bedekken met plantaardige haarverf: twee voordelen

Het is ook mogelijk om een natuurlijk balayage-effect te bekomen. De kapper past daarvoor z’n formule aan, waardoor uw grijze haren dan lichter zijn en de rest wat donkerder is. Zo krijgt u natuurlijke mèches, super toch! Uw grijze haren dekken met plantaardige haarverf laat de uitgroei er bovendien ook veel natuurlijker uitzien. De kleur verenigt zich harmonieus met uw grijze haren. Hierdoor hoeft u slechts om de 2 à 3 maanden opnieuw naar de kapper te gaan.

Grijze haren dekken met plantaardige haarverf: een biokapper

Om meteen een optimaal effect te hebben, kunt u beter een biokapper raadplegen. Hij of zij is immers een professional in het grijs haar bedekken met plantaardige haarverf. Het advies helpt u de natuurlijke haarverf te begrijpen en ook uw optimale kleur te kiezen.

Zo, u heb dus geen enkel excuus meer. Laat uw grijze haren bedekken met plantaardige haarverf en voel u fantastisch. U zult niets anders meer willen! Uw haar zal terug levend, glanzend en gezond zijn. Ontdek hier meer informatie over de voordelen van plantenkleuring. Wilt u liever ons gamma ontdekken? Dat kan hier!