“Wij hebben Hairborist 20 jaar geleden gecreëerd, toen de biologische verzorgingsmiddelen nog onbekend waren  voor het grote publiek. Omdat wij gepassioneerd waren door de natuur hebben wij producten bedacht met respect voor de mens én voor de natuur. Ons doel was zeer simpel: de ingrediënten van de beste kwaliteit uitkiezen en gezonde, gemakkelijke en sensuele formules bedenken om de sterkte van de plantaardige cosmetica te openbaren.”

 

Bernadette en Frédéric, makers van Hairborist

 

Tussen schoonheid en weldaad voor alle zintuigen

Specialist in biologische haarverzorging, verenigt Hairborist de sterktes van de natuur, het belang van het welzijn en de technologische know-how. Zoals een echte cosmetische kameleon,  geeft de aromatherapie kracht en glans aan het haar, terwijl ze u een unieke en sensuele ervaring biedt.

Know-how en expertise

Al meer dan 20 jaar bestudeert Hairborist de plantkundige wetenschap en associeert etherische oliën. Hairborist vervaardigt zijn producten in België en beheerst zo de volledigheid van het elaboratieproces van zijn formules.

Engagement & ethiek

Hairborist zet zich in voor verschillende acties :

  • Hairborist produceert zijn producten in België, garandeert goeie werkcondities aan zijn werknemers en creëert plaatselijk werk.
  • Hairborist gebruikt enkel verpakkingen afkomstig uit Europa.
  • Hairborist spoort de consument aan om hun impact op het milieu te verminderen door korting te geven op elke lege fles die terug wordt opgevuld.
  • Hairborist heeft de vervuilende  en schadelijke petrochemische ingrediënten van zijn formules verbannen zoals silicone, parabeen en de minerale oliën.

Charter van formules

  • Elke formule ondergaat eerst een klinische onderzoek en wordt getest op alle types huid en haar, zelf de gevoelige.
  • Ons merk is EcoGarantie gelabeld, het Belgische en meest veeleisende ecologische label. Onze producten bevatten daarom geen parabenen, silicone of minerale oliën.
  • Het parfum van onze producten is 100% natuurlijk; wij creëeren ze zelf aan de hand van biologische etherische oliën.