Behandeling tegen haarverlies - Genetic - Hairborist

GENETIC

AROMACTIF
Stimulerend complex voor de haarwortel

De enige oorzaak van haaruitval is een storing van de hoofdhuid, veroorzaakt door interne en externe parameters die de normale levensduur van de haarcyclus verstoren. Deze behandeling tegen haarverlies versterkt en stimuleert de huidfuncties om haar natuurlijk evenwicht te herstellen.

Meng 10 druppels Génétic in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
  • 100% pure essentiële oliën uit de biologische landbouw
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 10%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 99%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 95%

Ingrediënten : Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Cymbopogon Martini Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Salvia Officinalis Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Mentha Piperita Oil, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Farnesol.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

PEPERMUNT

Bestaat voornamelijk uit menthol, kamfer en carvacrol, deze alkaloïden zijn krachtige antibacteriële noodzakelijk om de folliculaire putjes waar het haarzakje is ondergebracht te reinigen...
Naast de erkende antiseptische eigenschappen, zijn het vooral de positieve effecten voor de hydratatie van de hoofdhuid die we onthouden en de regeneratieve werking die haargroei kunnen bevorderen.

ROZEMARIJN

Bekend om zijn verfrissende eigenschappen, deze essentie is een buitengewone intellectuele en psychologische tonic voor vermoeide of overwerkt persoon ...
…zijn antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, resorberen micro ontsteking en stimuleren cel reproductie. het zou een belangrijke troef zijn in de behandeling van haaruitval, maar ook in de duurzame beheersing van overtollige talg productie.

POMPELMOES

Fris, pittig, van het zonnige Californië, deze essentiële olie verkregen uit de schil zorgt voor een sublieme versteviging van het haar ...
…zijn antiseptische kracht reinigt de hoofdhuid, geeft glans aan het haar, verstevigt het huidweefsel en brengt een vleugje van optimisme aan je dag.

PALMAROSA

Dit is een zeer verkwikkende olie, zowel voor de huid, het haar als voor het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het is een formidabel biocide en anti-schimmel middel...
…zijn bitter en citrus aroma is zeer doeltreffend bij het terug in evenwicht brengen van de hoofdhuid die een overproductie aan seborrhea vertoont, of bij eczeem, een wond of zelfs schimmel. Dit stimulerend parfum brengt een dynamisch gevoel aan de geest.

SALIE

Het is beslist een van de meest therapeutische oliën die er bestaan. De eigenschappen zijn talrijk, deze olie werkt fabuleus op het hormonaalevenwicht dankzij de aanwezige fyto-oestrogenen....
…als tonic, bacteride, schimmelwerend en anti-transpirant, helpt deze olie bij het reinigen van de hoofdhuid , en dankzij de evenwichteigenschappen ook onrechtstreeks een werking op schilfers en roos.
thym rouge

RODE TIJM

Deze plant groeit voornamelijk in droge gebieden van Spanje. Het thymol gehalte is een uistekende stimulans voor het haar met aangetoonde antiseptische eigenschappen...
Het heeft meerdere therapeutische effecten op de huid: ontsmettingsmiddel, vette huid, acne, eczeem, luizen, pediculosis. Nog interessanter is de kracht om de micro-kristallisatie van de haarzakje te verminderen: de oorzaak van abnormale haaruitval.

ATLASCEDER

In essentie, houterig en zoet, sinds de oudheid bekend om zijn antischimmel, antiparasitaire en antiseptische eigenschappen. Eveneens bevorderend voor de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel…
…werkt bacteriewerend, schimmelwerend en antitranspirerend, helpt het de hoofdhuid zuiveren en zorgen zijn harmonieuze eigenschappen indirect voor bestrijding van haarroos.

PETITGRAIN

Zeer bloemig, deze etherische olie is verkregen uit bittere sinaasappel bekend om het stimuleren van de cel reproductie van de hoofdhuid…
… Het is dus een zeer nuttige olie om haaruitval tegen te gaan, maar bied ook een strijd tegen andere huidkwalen zoals een te vette huid, verschillende eczemen en jeuk.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.