Behandeling tegen haarverlies - Genetic - Hairborist

GENETIC

AROMACTIF
Etherische olie voor haaruitval te vermijden

Genetic is een etherische olie voor haaruitval te vermijden. Door het gebruik van regulerende etherische olie, worden de haarzakjes versterkt. Dankzij de behandeling zal de haaruitval geleidelijk aan afnemen en tot een minium beperkt worden.

Meng 10 druppels Genetic in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 10%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 99%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 95%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

GENETIC: ETHERISCHE OLIE VOOR HAARUITVAL

Ingredients: Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Cymbopogon Martini Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Salvia Officinalis Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Mentha Piperita Oil, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Farnesol

ACTIEVE BESTANDDELEN

Pepermunt: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

PEPERMUNT

Pepermunt bevat krachtige antibacteriële stoffen die gebruikt worden om de folliculaire openingen van de haarzakjes te reinigen.

Naast de bekende antiseptische eigenschappen is pepermunt ook erg goed voor de hydratatie van de hoofdhuid en z’n regeneratieve werking stimuleert de haargroei.

Rozemarijn: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

ROZEMARIJN

Rozemarijn werkt erg verfrissend en is geschikt voor vermoeide of overwerkte personen die op zoek zijn naar een tonic die op intellectueel en psychologisch vlak werkt.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten hebben een positieve invloed op het hart van de haarzakjes, absorberen micro-ontstekingen en stimuleren celregeneratie. Het is een grote troef in de behandeling van haaruitval.

Pompelmoes: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

POMPELMOES

Deze frisse en pittige vrucht uit het zonnige Californië bezorgt ons een essentiële olie die het haar verstevigt.

De antiseptische kwaliteiten zorgen voor een gereinigde hoofdhuid, geven glans aan het haar, verstevigen de huid en zorgen voor een positieve mindset.

Palmarosa: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

PALMAROSA

Deze olie werkt erg verkwikkend voor de huid, het haar, zenuwstelsel en immuunsysteem. Het heeft een perfecte werking tegen schimmels.

Het bitter citrusachtig aroma werkt erg doeltreffend bij het terug in evenwicht brengen van de hoofdhuid. Zeker in geval van eczeem, wonden of schimmels is palmarosa een goede keuze. Het stimulerend parfum zorgt voor een dynamisch gevoel.

Salie: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

SALIE

Salie is ongetwijfeld een van de meest therapeutische oliën die er bestaat. De talrijke voordelen werken positief in op het hormonaal evenwicht dankzij fyto-oestrogenen.

Deze olie kan als tonic of antitranspirant gebruikt worden en werkt tegen bacteriën en schimmels. Bovendien helpt de olie bij het reinigen van de hoofdhuid dankzij de gebalanceerde werking.

thym rouge

RODE TIJM

Deze plant groeit vooral in de droge gebieden van Spanje. De aanwezige thymol zorgt voor een stimulatie van het haar dankzij de bekende antiseptische eigenschappen.

Rode tijm heeft verschillende therapeutische effecten op de huid. Het werkt ontsmettend, gaat een vette huid tegen, geneest acne en verhelpt eczeem. Verder gaat rode tijm ook de micro-kristallisatie van het haarzakje tegen, een oorzaak van abnormale haaruitval.

Atlasceder: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

ATLASCEDER

Met zijn zoete houten kern is atlasceder al sinds de oudheid bekend voor zijn werking tegen schimmels en parasieten en dus ook voor z'n antiseptische eigenschappen. Verder bevordert atlasceder de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel.

Atlasceder werkt daarnaast ook nog tegen bacteriën en heeft antitranspirerende kwaliteiten. De hoofdhuid wordt dus grondig gereinigd dankzij atlasceder.

Petitgrain: ingrediënt van Genetic etherische olie voor haaruitval

PETITGRAIN

Deze bloemige etherische olie wordt gemaakt van bittere sinaasappel en staat bekend om zijn stimulerende werking op de celvernieuwing van de hoofdhuid.

Deze olie is dus erg geschikt in de bestrijding van haaruitval, maar biedt ook een oplossing bij andere huidkwalen zoals vettige huid, eczeem of jeuk.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natuurlijke olieverzorging met geconcentreerde etherische oliën die zorgen voor een herstel van de haarvezel.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

Een 100% natuurlijke shampoo op basis van natuurlijke wasnoten, ontworpen voor een extreme zachtheid van het haar en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende en hydraterende conditioner met een parfum van lavendel etherische olie.