NUTRITIF

AROMASYNERGIE
Hydrateren en herstellen van de haarvezels.

Deze zorgt voor de nodige hydratatie van de haren en genezing van de haarvorken en gespleten punten.
Het is een subtiele mix van essenti‘ële olië‘n voor beschadigd haar, afkomstig van ylang ylang, geranium, lavendel, bergamot…

Meng 10 druppels Nutritif in 20 ml van REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 100%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 100% : 100%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 40%

Ingrediënten : Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pogostemon Cablin Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Cistus Ladaniferus Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol,Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

YLANG YLANG

Dit extract uit Madagaskar stimuleert de zintuigen en werkt rustgevend, ontspannend, prikkelend en stimulerend.

De ylang-ylangbloem heeft zeer goede effecten bij de genezing van haarvaten, haarwortels en droge punten. De sterk hydraterende eigenschappen stimuleren de hydrolipidelaag van het haar en werken preventief bij droog haar.

patchouli

PATCHOELI

Patchoeli is een bekende celvernieuwende stof die vooral gebruikt wordt bij de verzorging van de hoofdhuid. Het is immers erg doeltreffend bij genezende en helende behandelingen.

Verder is patchoeli een uitstekend middel tegen ongedierte, heeft het een kalmerende, rustgevende, stimulerende en ontstekingsremmende werking, verhelpt het infecties, heeft het samentrekkende eigenschappen, houdt het infecties, waardoor het zeer doeltreffend is bij eczeem, psoriasis en brandwonden.

LAVANDIN

Lavandin kenmerkt zich door een verfijnd bloemig aroma. Deze essentie van gedestilleerde bloemen is een ware bron van ontspanning en relaxatie.

Lavandinolie werkt kalmerend, rustgevend, ontstekingsremmend en zal bovendien luizen en infecties behandelen.

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. Maar de olie is ook erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Verder is geranium ook een huidhersteller met helende eigenschappen. Naast deze genezende eigenschappen werkt deze bloem ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen, waardoor het wonderen doet bij de behandeling van zeer droog haar.

patchouli

ROZEMARIJN

Rozemarijn werkt erg verfrissend en is zeer geschikt voor vermoeide of overwerkte personen die op zoek zijn naar een tonic die op intellectueel en psychologisch vlak werkt.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, absorberen micro-ontstekingen en stimuleren de celregeneratie.

CISTUS

Bekend om z'n bloedstelpende eigenschappen is cistus een waardevol hulpmiddel bij diverse huidbehandelingen.

Cistus is al bekend sinds de oudheid door het krachtige amberachtige parfum. Dit buitengewone geneesmiddel bevat meerdere regenererende krachten die gebruikt worden bij het verzorgen van de hoofdhuid. Ook helpt het bij beschadigd haar en gespleten haarpunten.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging geconcentreerd uit essentiële oliehoudende zaden Voor een diepe behandeling van gevoelig haar.

Shampoo voor gekleurd haar - Color Clean - Hairborist
SHAMPOO HYDRO INTENSIEVE 
COLOR CLEAN

Beschermende shampoo voor chemisch beschadigd haar, geparfumeerd met essentiële oliën van pompelmoes

Ontwarrende conditioner melk - Color Care - Hairborist
CONDITIONER HYDRO
INTENSIVE COLOR CARE

Verzorgende conditioner om de meest gevoelige haren te hydrateren.