Rood haar doen herleven - Ecarlate - Hairborist

ECARLATE

AROMACTIF
Etherische olie voor rood haar intenser te maken

Ecarlate is een sublieme etherische olie voor rood haar dankzij de weldadige eigenschappen van geranium en tijm, deze zorgen namelijk voor een perfecte glans. De rode haarlokken zullen daarom herleven en stralen als nooit te voren. Bovendien zorgt deze etherische olie voor rood haar er ook voor dat de kleur veel langer z’n intensiteit kan behouden.

Meng 10 druppels Ecarlate in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 98%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 50%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 1%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

ECARLATE: ETHERISCHE OLIE VOOR ROOD HAAR

Ingredients: Pogostemon Cablin Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Laurus Nobilis Leaf Oil, Thymus Zygis Flower Oil, Citronellol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Eugenol

ACTIEVE BESTANDDELEN

Patchoeli: ingrediënt van Ecarlate etherische olie voor rood haar

PATCHOELI

Patchoeli is een bekende celvernieuwende stof die vooral gebruikt wordt bij de verzorging van de hoofdhuid. Deze stof is erg doeltreffend bij genezende behandelingen, maar zijn eigenschappen zijn nog talrijker.

Het werkt namelijk kalmerend, rustgevend, stimulerend en ontstekingsremmend. Daarnaast heeft patchoeli nog veel meer werkingen: het is een uitstekend middel tegen ongedierte, maar houdt ook infecties tegen en verhelpt deze. Het is dus zeer doeltreffend bij eczeem, psoriasis en brandwonden.

Geranium: ingrediënt van Ecarlate etherische olie voor rood haar

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. De olie is dan weer erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Verder zal geranium ook de huid en droog haar herstellen. Deze genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen.  Naast de herstellende eigenschappen werkt deze bloem ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels.

LAURIER

LAURIER

Laurier is al eeuwenlang bekend om zijn diverse therapeutische werkingen. Een correcte dosis kan zeer doeltreffend zijn bij de meest uiteenlopende huidbehandelingen.

Laurier werkt onder andere goed tegen ontstekingen, infecties, overmatige talgproductie, haaruitval, schimmelinfecties, psoriasis en acne. Daarnaast brengt laurier ook rust en evenwicht bij angst, onrust, mentale uitputting of depressie.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natuurlijke olieverzorging met geconcentreerde etherische oliën die zorgen voor een herstel van de haarvezel.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

Een 100% natuurlijke shampoo op basis van natuurlijke wasnoten, ontworpen voor een extreme zachtheid van het haar en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geurende biologische etherische olie van lavendel.