Deskwam: essentiële olie voor schilfers

DESKWAM

AROMASYNERGIE
Essentiële olie voor schilfers

Deskwam is complex van essentiële olie voor schilfers. De zuiverende, antifungale en antiseptische deugden helpen bij de behandeling van roos en abnormale schilfering van de huid. Deze essentiële olie voor schilfers brengt de hoofdhuid opnieuw in evenwicht door deze te herstellen op een zachte manier.

Meng 10 druppels Deskwam in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 99%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 40%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

DESKWAM: ESSENTIËLE OLIE VOOR SCHILFERS

Ingredients: Cedrus Atlantica Bark Oil, Canola Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Salvia Officinalis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Mentha Pipereta Oil, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Atlasceder: ingrediënt van Deskwam essentiële olie voor schilfers

ATLASCEDER

Met zijn houtige en zoete kern staat atlasceder bekend voor z'n werking tegen schimmels, bacteriën en parasieten. Atlasceder bevordert ook de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel.

Verder heeft het ook antitranspirerende kwaliteiten. De hoofdhuid wordt grondig gereinigd en de harmoniserende eigenschappen bestrijden roos.

Tea Tree: ingrediënt van Deskwam essentiële olie voor schilfers

TEA TREE

Deze etherische olie is bekend voor z'n antivirale, antischimmel en antibacteriële werking.

Studies hebben de doeltreffendheid van tea tree bij de behandeling van roos en de reiniging van de hoofdhuid bewezen. Bij gebruik op de huid is tea tree zeer effectief tegen acne en onzuiverheden.

Rozemarijn: ingrediënt van Deskwam essentiële olie voor schilfers

ROZEMARIJN

Rozemarijn werkt erg verfrissend en is zeer geschikt voor vermoeide of overwerkte personen die op zoek zijn naar een tonic die op intellectueel en psychologisch vlak werkt.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, absorberen micro-ontstekingen en stimuleren de celregeneratie. Het is een grote troef bij de behandeling van haaruitval, maar ook bij de langdurige regulatie van een overtollige talgproductie.

Pompelmoes: ingrediënt van Deskwam essentiële olie voor schilfers

POMPELMOES

Deze frisse en pittige vrucht uit het zonnige Californië zorgt voor een essentiële olie die het haar verstevigt.

De antiseptische kwaliteiten zorgen voor een gereinigde hoofdhuid, geven glans aan het haar, verstevigen de huid en zorgen voor een zonnig, optimistisch accent in je dag.

Lavendel: ingrediënt van Deskwam essentiële olie voor schilfers

LAVANDEL

Deze buitengewone olie kenmerkt zich door een zeer bloemig aroma. Lavendelolie ontstaat uit de destillatie van bloemtoppen die afkomstig zijn uit de Haute Provence.

Lavendelolie werkt kalmerend, rustgevend en ontstekingsremmend en zal ook infecties behandelen. Daarom is deze olie een waardevol ingrediënt bij de vervaardiging van cosmetica.

Salie: ingrediënt van Deskwam essentiële olie voor schilfers

SALIE

Salie is ongetwijfeld een van de meest therapeutische oliën die er bestaan. De talrijke voordelen werken op positieve wijze in op het hormonale evenwicht dankzij fyto-oestrogenen.

Deze olie kan als tonic of antitranspirant gebruikt worden en werkt tegen bacteriën en schimmels. Bovendien helpt de olie bij het reinigen van de hoofdhuid en maakt het komaf met schilfers en roos dankzij de gebalanceerde werking.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natuurlijke olieverzorging met geconcentreerde etherische oliën die zorgen voor een herstel van de haarvezel.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

Een 100% natuurlijke shampoo op basis van natuurlijke wasnoten, ontworpen voor een extreme zachtheid van het haar en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende en hydraterende conditioner met een parfum van lavendel etherische olie.