Essentiële oliën voor eczeem - Dermosweet - Hairborist

DERMOSWEET

AROMASYNERGIE
Voor gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid

Herstellend en regulerend complex voor de gevoelige huid

De verzachtende en reinigende eigenschappen van deze synergie helpen in geval van psoriasis en eczeem. De essenti‘ële olië‘n voor eczema herstellen de geïrriteerde huid.

Meng 10 druppels Dermosweet in 20 ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 99%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 50%

Ingrediënten : canola oil, cedrus atlantica bark oil, lavandula hybrida oil, pogostemon cablin oil, cupressus sempervirens leaf oil, lavandula angustifolia oil, mentha arvensis leaf oil, geraniol, limonene, linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

ATLAS CEDER

Met zijn houtige en zoete kern is atlasceder al sinds de oudheid bekend voor zijn werking tegen schimmels en parasieten en antiseptische eigenschappen. Ook bevordert atlasceder de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel.

Atlasceder werkt verder ook nog tegen bacteriën en heeft antitranspirerende kwaliteiten. De hoofdhuid wordt grondig gereinigd en de harmoniserende eigenschappen bestrijden roos.

LAVANDIN

Lavandin kenmerkt zich door een verfijnd bloemig aroma. Deze essentie van gedestilleerde bloemen is een ware bron van ontspanning en afleiding.

Lavandinolie is kalmerend, rustgevend, ontstekingsremmend en werkt bovendien tegen luizen en infecties.

PATCHOELI

Patchoeli is een bekende celvernieuwende stof die vooral gebruikt wordt bij de verzorging van de hoofdhuid. Deze stof is erg doeltreffend bij genezende behandelingen, maar zijn eigenschappen zijn nog talrijker.

Zo is patchoeli een uitstekend middel tegen ongedierte, werkt kalmerend, rustgevend, sensueel, stimulerend, ontstekingsremmend, verhelpt infecties, heeft samentrekkende eigenschappen, houdt infecties tegen en is dus zeer doeltreffend bij eczeem, psoriasis en brandwonden.

CIPRES

Cipres werkt erg balancerend op dermatologisch gebied. Zo regelt deze stof de talgproductie en kalmeert de hoofdhuid.

Deze etherische olie is afkomstig van Zuid-Frankrijk en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid. De ontstekingsremmende kwaliteiten verzorgen dan weer de haarzakjes.

LAVENDEL

Deze buitengewone olie kenmerkt zich door een zeer bloemig aroma. Lavendelolie ontstaat uit de destillatie van bloemtoppen die onze gepassioneerde producent oogst in de Haute Provence.

Lavendelolie is kalmerend, rustgevend, ontstekingsremmend, werkt tegen luizen en infecties. Daarom is deze olie een waardevol ingrediënt bij de vervaardiging van cosmetica.

AKKERMUNT

Deze etherische olie is rijk aan menthol en geeft een aangenaam gevoel van frisheid.

Als tonic werkt akkermunt positief op de hoofdhuid en de geest. Deze plant heeft kalmerende eigenschappen in geval van hoofdpijn, eczeem, zonnebrand en andere irritaties van de hoofdhuid.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.