Essentiële oliën voor eczeem - Dermosweet - Hairborist

DERMOSWEET

AROMASYNERGIE
Voor gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid

Herstellend en regulerend complex voor de gevoelige huid

De verzachtende en reinigende eigenschappen van deze synergie helpen in geval van psoriasis en eczeem. De essenti‘ële olië‘n voor eczema herstellen de geïrriteerde huid.

Meng 10 druppels Dermosweet in 20 ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 99%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 50%

Ingrediënten : canola oil, cedrus atlantica bark oil, lavandula hybrida oil, pogostemon cablin oil, cupressus sempervirens leaf oil, lavandula angustifolia oil, mentha arvensis leaf oil, geraniol, limonene, linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

ATLAS CEDER

In essentie, houterig en zoet, sinds de oudheid bekend om zijn antischimmel, antiparasitaire en antiseptische eigenschappen. Eveneens bevorderend voor de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel…
…werkt bacteriewerend, schimmelwerend en antitranspirerend, helpt het de hoofdhuid zuiveren en zorgen zijn harmonieuze eigenschappen indirect voor bestrijding van haarroos.

LAVANDIN

Gekenmerkt door zijn zeer verfijnde bloemige aroma, is deze essentie van gedestileerde bloesem is een bron van ontspanning en afleiding ...
…bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, alsook is het een zeer populair middel tegen ontstekingen, infecties en luizen.

PATCHOELI

Patchoeli is een herkende cel regenerator die voornamelijk gebruikt wordt voor de verzorging van de hoofdhuid. Het is heel doeltreffend bij heling, maar zijn eigenschappen zijn werkelijk meervoudig...
…deze olie is een uitstekend middel tegen ongedierte, ze is kalmerend, betoverend, sensueel, stimulerend, ontstekingsremmend, werkt tegen infecties, heeft samentrekkende eigenschappen, is besmettingsremmend, en bijgevolg zeer doeltreffend voor alle gevallen van eczeem, psoriasis en brandwonden.

CIPRES

Een uitzonderlijke dermatologische herbalansering, cipres regelt de overproductie van talg door de hoofdhuid ermee te behandelen…
… Een etherische olie afkomstig uit zuidfrankrijk die een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid teweeg brengt, met een ontstekingsremmende eigenschap die de haarzakjes verzorgt.

LAVANDEL

Deze buitengewone olie is afkomstig van de distillatie van bloeiende toppen die geoogst worden door een producent met passie voor de Alpen in Haute Provence.
…haar verfijnd en bloemig aroma is een bron van ontspanning en rust, dat noodzakkelijk is bij het vervaardigen van evenwichtige cosmetica. Haar verschillende eigenschappen : kalmerend, rustgevend, onstekingsremmend, anti-luizen en anti-infectie maken deze olie onmisbaar.

AKKERMUNT

Rijk aan 60% menthol, deze etherische olië geeft een aangename gevoel van frisheid....
…het is een uitstekend tonic voor de hoofdhuid en de geest. Wilde munt heeft kalmerende eigenschappen in geval van hoofdpijn, eczeem, zonnebrand en andere irritatie van de hoofdhuid.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.