Behandeling van psoriasis - Dermoactif - Hairborist

DERMOACTIF

AROMACTIF
Complex te gebruiken bij huidproblemen en behandeling van psoriasis

De etherische oliën van dit aromactif werken op de huid en helpen bij het verlichten van eczeem, psoriasis of schimmelinfecties.

Meng 10 druppels Dermoactif in 20ml REPAIR ou RENOVATOR. . Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 98%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 50%

Ingrediënten : Cedrus Atlantica Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil , Lavandula Hybrida Oil, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Tanacetum Annuum Oil , Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Cistus Ladaniferus Leaf Oil, Geraniol, Limonene, Linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

ATLASCEDER

In essentie, houterig en zoet, sinds de oudheid bekend om zijn antischimmel, antiparasitaire en antiseptische eigenschappen. Eveneens bevorderend voor de bloedsomloop en de werking van het lymfestelsel…
…werkt bacteriewerend, schimmelwerend en antitranspirerend, helpt het de hoofdhuid zuiveren en zorgen zijn harmonieuze eigenschappen indirect voor bestrijding van haarroos.

PATCHOELI

Patchoeli is een herkende cel regenerator die voornamelijk gebruikt wordt voor de verzorging van de hoofdhuid. Het is heel doeltreffend bij heling, maar zijn eigenschappen zijn werkelijk meervoudig.
…deze olie is een uitstekend middel tegen ongedierte, ze is kalmerend, betoverend, sensueel, stimulerend, ontstekingsremmend, werkt tegen infecties, heeft samentrekkende eigenschappen, is besmettingsremmend, en bijgevolg zeer doeltreffend voor alle gevallen van eczeem, psoriasis en brandwonden.

LAVANDIN

Gekenmerkt door zijn zeer verfijnde bloemige aroma, is deze essentie van gedestileerde bloesem is een bron van ontspanning en afleiding ...
…bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, alsook is het een zeer populair middel tegen ontstekingen, infecties en luizen.

BOERENWORMKRUID

De jaarlijkse etherische olie van boerenwormkruid is zeer doeltreffend voor het verzachten van seborrheic dermatitis en roodheid bij ontsteking van de huid...
…deze biologische olie afkomstig uit Marokko wordt door zijn blauwe kleur en zijn bloemige en zoete eigenschappen gekenmerkt. Ze is bekend bij het kalmeren van jeuk en huidirritaties. Ze heeft geen grote tegenindicaties en is niet allergeen.

CIPRES

Een uitzonderlijke dermatologische herbalansering, cipres regelt de overproductie van talg door de hoofdhuid ermee te behandelen…
… Een etherische olie afkomstig uit zuidfrankrijk die een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid teweeg brengt, met een ontstekingsremmende eigenschap die de haarzakjes verzorgt.

CISTUS

Bekend om zijn antihemorragische effecten, Cistus ladanifère is een waardevol hulpmiddel bij vele behandelingen voor de huid ...
…bekend sinds de oudheid om zijn krachtige amber parfum, het is een buitengewoon geneesmiddel, doordat het meerdere regeneratieve krachten bezit gebruiken we het bij de verzorging van de hoofdhuid, maar ook bij beschadigd haar en gespleten haarpunten.
CADE

STEKELIGE JENEVERBES

Deze olie wordt ontwikkeld op basis van haar hout, en werd ooit gebruikt omwille van haar opmerkelijke genezende eigenschappen. Het is de perfecte behandeling voor droog, gesplit en beschadigd haar...
…het is eveneens een lokale aanvullende therapie voor psoriasis en seborrheic dermatitis .
NIAOULI

NIAOULI

Deze olie is sterk antiseptisch en doodt bacteriën. Haar werking is heel ruim in de behandeling van verschillende huidaandoeningen / dermatitis...
…ze heeft ook kwaliteiten bij de verzorging van de vette hoofdhuid en meer bepaald bij acne, psoriasis, eczeem, schimmelinfecties en zelfs bij het behandelen van abnormale haaruitval, dankzij haar tonifiërende werking van de bloedsomploog en haar zuiverende eigenschappen.
GENEVRIER

JENEVERBESSEN

Deze olie wordt ontwikkeld door de distillatie van de bessen, en is een perfecte water regulator van het haar en van de huid...
…dankzij deze olie herleven de doffe tinten bij zowel de huid als het haar.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.