Essentiële olie tegen haaruitval - Calvitien - Hairborist

CALVITIEN

AROMASYNERGIE
Essentiële olie voor haaruitval

Calvitien is een concentraat van essentiële olie voor haaruitval te bestrijden. De haarzakjes worden versterkt door de anagene fase van de haarzakjes te stimuleren. Het complex Calvitien bevat verschillende alkaloïden die gelijktijdig inwerken op de reproductie van de stamcellen. Hierdoor zal deze essentiële olie voor haaruitval de hoofdhuid ook opnieuw in evenwicht brengen, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd.

Meng 10 druppels Calvitien in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 100%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 98%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 98%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

CALVITIEN: ESSENTIËLE OLIE VOOR HAARUITVAL

Ingredients: Canola Oil, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Cymbopogon Martini Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Ocimum Basilicum Herb Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citral, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Petitgrain: ingrediënt van Calvitien essentiële olie voor haaruitval

PETITGRAIN

Deze bloemige etherische olie wordt gemaakt van bittere sinaasappel en staat bekend om zijn stimulerende werking op de celvernieuwing van de hoofdhuid.

Deze olie is dus erg geschikt in de bestrijding van haaruitval, maar biedt ook een oplossing bij andere huidkwalen zoals vette huid, eczeem of jeuk.

Pompelmoes: ingrediënt van Calvitien essentiële olie voor haaruitval

POMPELMOES

Deze frisse en pittige vrucht uit het zonnige Californië zorgt voor een essentiële olie die het haar verstevigt.

De antiseptische kwaliteiten zorgen voor een gereinigde hoofdhuid, geven glans aan het haar, verstevigen de huid en zorgen voor een positieve mindset.

Kaneel: ingrediënt van Calvitien essentiële olie voor haaruitval

KANEEL

De pittige en krachtige geur van kaneel geeft energie en vitaliteit aan het haar. Ook staat kaneel bekend om z'n antibacteriële werking.

Verder heeft kaneel ook ontstekingsremmende, desinfecterende en antiparasitaire eigenschappen. Deze antivirale kwaliteiten beschermen het haar tegen externe agressors.

Palmarosa: ingrediënt van Calvitien essentiële olie voor haaruitval

PALMAROSA

Palmarosa olie werkt erg verkwikkend voor de huid, het haar, zenuwstelsel en immuunsysteem. Het heeft ook een perfecte werking tegen schimmels.

Het bitter citrusachtig aroma werkt erg doeltreffend bij het terug in evenwicht brengen van de hoofdhuid. Zeker in geval van eczeem, wonden of schimmels is palmarosa een goede keuze. Het stimulerende parfum zorgt voor een dynamisch gevoel.

Tropische basilicum: ingrediënt van Calvitien essentiële olie voor haaruitval

TROPISCHE BASILICUM

Deze etherische olie werkt kalmerend en is ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor stress, angstaanvallen, nervositeit, spanning, vermoeidheid…

Deze olie heeft ook een positieve werking op het zenuwstelstel en bevat een vleugje dragon en kamfer. Het effect is een aangenaam en stimulerend gevoel.

Ho-hout: ingrediënt van Calvitien essentiële olie voor haaruitval

HO-HOUT

Deze houtsoort bevat een hoog gehalte van linalool en is vergelijkbaar met rozenhout. Het bestrijdt infecties en kan erg veelzijdig worden ingezet.

Ho-hout verhelpt micro-ontstekingen in de haarwortels, een medeoorzaak van haaruitval. De regenererende functies zijn dan weer goed voor de huid en haarpapillen. Ho-hout is een sterk antiseptisch en bacteriedodend middel.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

Een 100% natuurlijke verzorging bestaande uit een concentraat van meerdere etherische oliën met de focus op een diepgaande behandeling.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

Een 100% natuurlijke shampoo op basis van natuurlijke wasnoten, ontworpen voor een extreme zachtheid van het haar en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende en hydraterende conditioner met een parfum van lavendel etherische olie.