Essentiële olie tegen haaruitval - Calvitien - Hairborist

CALVITIEN

AROMASYNERGIE
Hoofdhuid stimulatie

Concentraat van essentië‘le olie tegen haaruitval met werking op de factoren verantwoordelijk voor het haarverlies.

Dankzij dit complex worden  de functies van de hoofdhuid terug opgewekt

Toegevoegd aan Repair of Renovator kunnen de actieve bestanddelen van dit complex tot in het hart van de haarvezels doordringen,  om zo de anagene fase van de haarzakjes te stimuleren. Het is de synergie van de verschillende alkaloïden die gelijktijdig inwerkt op de reproductie van de stamcellen en op het evenwicht van de seborrhea productie van de hoofdhuid. De haargroei wordt verbeterd, het  haarvolume wordt behouden.

Meng 10 druppels Calvitien in 20 ml REPAIR ou RENOVATOR. Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 100%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 98%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 98%

Ingrediënten : canola oil, citrus aurantium amara leaf/twig oil, citrus paradisi peel oil, cedrus atlantica bark oil, rosmarinus officinalis leaf oil, cymbopogon martini oil, cinnamomum camphora linalooliferum wood oil, mentha arvensis leaf oil, ocimum basilicum herb oil, cinnamomum zeylanicum leaf oil, benzyl benzoate, cinnamal, citral, eugenol, farnesol, geraniol, limonene, linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

PETITGRAIN

Zeer bloemig, deze etherische olie is verkregen uit bittere sinaasappel bekend om het stimuleren van de cel reproductie van de hoofdhuid…
… Het is dus een zeer nuttige olie om haaruitval tegen te gaan, maar bied ook een strijd tegen andere huidkwalen zoals een te vette huid, verschillende eczemen en jeuk.

PAMPLEMOES

Fris, pittig, van de zonnige Californië, deze essentiële olie verkregen uit de schil zorgt voor een sublieme versteviging van het haar ...
…zijn antiseptische kracht reinigt de hoofdhuid, geeft glans aan het haar, verstevigt het huidweefsel en brengt een vleugje van optimisme aan je dag.

KANEEL

Subtiel gedoseerd brengt zijn pittige en krachtige geur energie en vitaliteit aan het haar. Maar het is vooral gekend om zijn werking tegen bacteriën…
… Alsook is het bekend om zijn ontstekingsremmende, desinfecterende en anti parasitaire eigenschappen. Deze antivirale eigenschappen beschermen het haar tegen externe agressors.

PALMAROSA

Dit is een zeer verkwikkende olie, zowel voor de huid, het haar als voor het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het is een formidabel biocide en anti-schimmel middel...
…zijn bitter en citrus aroma is zeer doeltreffend bij het terug in evenwicht brengen van de hoofdhuid die een overproductie aan seborrhea vertoont, of bij eczeem, een wond of zelfs schimmel. Dit stimulerend parfum brengt een dynamisch gevoel aan de geest.

TROPISCHE BASILIC

Deze etherische olie is een erkende anti-stress en een belangrijk middel voor personen gevoelig aan stress, angstaanvallen, nerveuze spanningen, vermoeidheid…
Deze tonic van het zenuwstelsel, met een vleugje dragon en kamfer, zorgt voor een zeer aangenaam en stimulerend gevoel.

HO HOUT

vergelijkbaar met rozenhout, deze soort heeft een zeer hoog percentage linalol, is een infectiebestrijdend middel met breed spectrum. Bekend voor zijn veelvuldige cosmetische eigenschappen...
Verlicht micro-ontstekingen van de haarwortel, een versterkende factor in haaruitval. Het heeft regenererende functies voor de huid en de haarpapillen. Het is een krachtig antiseptisch en bacteriedodend middel.

ONTDEK OOK

Biologische haarverzorging - Renovator - Hairborist
REVITALIZER ORGANIC OIL
TREATMENT RENOVATOR

100% natuurlijke, oliehoudende verzorging bestaande uit een concentraat van essentiële oliën, voor de diepgaande behandeling van de meest gevoelig haren.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

De eerste 100% natuurlijke shampoo op basis van wasnoten ontwikkeld voor een extreme zachtheid van de haren en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Lichte ontwarrende verzorging op basis van rijsteiwitten en aangenaam geparfumeerd met biologische, essentiële lavendelolie.