Biologische shampoo, een product rechtstreeks uit de natuur

Biologische shampoo is gezond en duurzaam

Biologisch, wat betekent dat?

Alvorens onze biologische shampoo toe te lichten, is het uiteraard belangrijk dat u weet wat het woord “biologisch” betekent. Heeft het eigenlijk wel nog betekenis? Natuurlijk! Een biologisch product bestaat enkel uit natuurlijke grondstoffen en ingrediënten, zonder een synthetische behandeling te hebben gehad. Het is dus volledig natuurlijk en daarom even oud als de planeet!

En dat is dus ook het geval bij Hairborist. Onze bio shampoo profiteert van de deugden uit de natuur. Onze shampoos zijn afkomstig van traditionele en ambachtelijke processen, zodoende een kwaliteitsvol product te bekomen. We zeggen dag tegen de chemie en keren terug naar de essentie van de natuur.

Biologische shampoo met ethische principes en waarden

Onze firma garandeert 4 fundamentele principes: kwaliteit, gezondheid, milieu en ethiek. Al onze producten, dus ook onze biologische shampoo, voldoen aan deze principes. We hechten dan ook enorm veel belang aan deze waarden: ze leiden en versterken ons.

Ecogarantie, het strengste kwaliteitslabel van Europa, heeft onze firma onderworpen aan zeer strikte controles. Zij bevestigen dat Hairborist deze waarden met hart en ziel naleeft.

Onze bio shampoo

Een biologische shampoo is rijk geformuleerd en bezit de kracht van de natuur. Dit geldt voor ons volledig gamma van shampoos. Op basis van biologische wasnoten en verrijkt met etherische olie van zachte sinaasappel en bergamot, dringt het door tot in de haarvezel. Het haar wordt daarom intens gereinigd, wat het zachtheid en soepelheid brengt. Dit allemaal dankzij de fantastische werking van een bio shampoo!

Om zowel een duurzame productie als consumptie te promoten, probeert Hairborist dagelijks het bewustzijn van biologische producten te vergroten. Een nieuwe, gezonde levensstijl is de toekomst voor iedereen. Het gebruiken van een bio shampoo is daarvoor een eerste stap. Dit is slechts een kleine stap voor een persoon, maar samen zal het een enorm positieve impact hebben voor het milieu!