BALANS

AROMASYNERGIE
Regulatie van de haarvaten.

Authentieke mengeling van etherische oliën die helpen bij de regulering van de talgproductie. De huid zal haar natuurlijke intensiteit en balans terug vinden.

Meng 10 druppels Balans in 20 ml REPAIR ou RENOVATOR.Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 1%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 99%

Ingrediënten : canola oil, citrus limon peel oil, melaluca viridiflora leaf oil, melaleuca leucadendron cajaputi oil, citrus sinensis peel oil expressed, litsea cubeba fruit oil, eucalyptus globulus leaf oil, cupressus sempervirens leaf oil, limonene, linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

ZOETE SINAASAPPEL

Zowel zacht en soepel, deze essence wordt aanbevolen bij een overtollige talg en om dof en vermoeid haar te doen herleven…
… het werkt kamlerend en heeft positieve invloeden bij angst en onrust. Het zou de creativiteit stimuleren en bestrijdt pessimisme, slapeloosheid en sluimerende depressie.

LITSEA TROPICAL

Meer bekend als citroenkruid, de essentie ervan is herkenbaar aan zijn karakteristieke geur van verse citroen zuur ...
…het bezit antiontstekende, antiparasitaire, antibacteriële, anti-infectieuze, antischimmel en antidepressieve eigenschappen.

CIPRES

Een uitzonderlijke dermatologische herbalansering, cipres regelt de overproductie van talg door de hoofdhuid ermee te behandelen…
… Een etherische olie afkomstig uit zuidfrankrijk die een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid teweeg brengt, met een ontstekingsremmende eigenschap die de haarzakjes verzorgt.

CITROEN

Deze essentiële olie afkomstig uit de schil, is een waardevolle bondgenoot in de behandeling van een vette hoofdhuid…
…zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen brengen een natuurlijke verfrissing en zuivering aan de hoofdhuid en het haar. Op duurzame wijze helpen ze bij de regeling van de talgproductie.
niaouli

NIAOULI

Deze olie is sterk antiseptisch en doodt bacteriën. Haar werking is heel ruim in de behandeling van verschillende huidaandoeningen / dermatitis...
Ze heeft ook kwaliteiten bij de verzorging van de vette hoofdhuid en meerbepaald bij acne, psoriasis, eczeem, schimmelinfecties en zelfs bij het behandelen van abnormale haaruitval, dankzij haar tonifiërende werking van de bloedsomloop en haar zuiverende eigenschappen.
cajeput

CAJEPUT

Net zoals bij niaouli, bevat de olie van cajeput sterke aseptische eigenschappen. De verkwikkende geur brengt frisheid aan de hoofdhuid.
…dankzij deze olie kunnen veel onevenwichtigheden van de huid behandeld worden en worden de haarfollikels gezuiverd waardoor de groei van de haarwortels bevorderd wordt.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
Shampoo voor vet haar - Harmony Clean - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

SHAMPOO INTENSE BALANCING 
HARMONY CLEAN

Shampoo voor vet , fijn en futloos haar.

REVITALIZER NATUREL
DETOX CLAY MASK

Kalmerend en zuiverend masker voor de huid en hoofdhuid.