Balans: essentiële olie voor vette hoofdhuid

BALANS

AROMASYNERGIE
Essentiële olie voor vette hoofdhuid

Balans is een authentieke mengeling van essentiële olie voor vette hoofdhuid. De actieve ingrediënten van Balans kalmeren de talgklieren en brengen zo de hoofdhuid opnieuw in evenwicht. Tijdens deze regulering zorgt de essentiële olie voor vette hoofdhuid er ook voor dat overtollige talg verwijderd wordt.

Meng 10 druppels Balans in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 5 tot 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen.

  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 1%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 99%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

BALANS: ESSENTIËLE OLIE VOOR VETTE HOOFDHUID

Ingredients: Canola Oil, Citrus Limon Peel Oil, Melaluca Viridiflora Leaf Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Litsea Cubeba Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Zoete sinaasappel: ingrediënt van Balans essentiële olie voor vette hoofdhuid

ZOETE SINAASAPPEL

Deze zachte en aangename olie wordt gebruikt om een overmatige talgproductie te kalmeren en om dof en vermoeid haar te doen herleven.

De kalmerende werking heeft een positieve invloed op angst en onrust. De olie stimuleert namelijk de creativiteit en werkt tegen pessimisme, slapeloosheid en sluimerende depressie.

Litsea tropical: ingrediënt van Balans essentiële olie voor vette hoofdhuid

LITSEA TROPICAL

Litsea is ook bekend als citroenkruid en is dus steeds te herkennen aan de karakteristieke geur van verse citroen.

Het heeft ontstekingsremmende, antiparasitaire, antischimmel en antidepressie eigenschappen, maar gaat ook infecties tegen.

Cipres: ingrediënt van Balans essentiële olie voor vette hoofdhuid

CIPRES

Cipres heeft een zeer gebalanceerde en harmonieuze dermatologische werking. Het regelt bijvoorbeeld de talgproductie en kalmeert de hoofdhuid.

Deze etherische olie is afkomstig van Zuid-Frankrijk en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid. De ontstekingsremmende kwaliteiten verzorgen dan weer de haarzakjes.

Citroen: ingrediënt van Balans essentiële olie voor vette hoofdhuid

CITROEN

De citroen etherische olie wordt gemaakt van citroenschil en is een ware bondgenoot bij de behandeling van een vette hoofdhuid.

De antiseptische en antibacteriële eigenschappen zorgen voor een natuurlijke verfrissing en zuivering van zowel de hoofdhuid als het haar. Dankzij z’n duurzame werking helpt citroen bij de regulatie van de talgproductie.

niaouli

NIAOULI

Deze olie werkt sterk antiseptisch en doodt bacteriën. Het brede toepassingsveld bevat onder meer de behandeling van diverse huidaandoeningen, dermatitis…

Niaouli helpt bij de verzorging van vette hoofdhuid, maar ook bij acne, psoriasis, eczeem, schimmelinfecties en zelfs bij de behandeling van abnormale haaruitval. De olie bevordert namelijk de bloedsomloop en heeft zuiverende eigenschappen.

cajeput

CAJEPUT

Cajeputolie heeft sterk antiseptische eigenschappen. De verkwikkende geur zorgt bovendien voor een fris gevoel van de hoofdhuid.

Met cajeput kunnen veel huidproblemen behandeld worden, doordat de haarfollikels worden gereinigd en de haargroei bevorderd wordt.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
Shampoo voor vet haar - Harmony Clean - Hairborist
Mask: aanvulling op Balans essentiële olie voor vette hoofdhuid
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natuurlijke olieverzorging met geconcentreerde etherische oliën die zorgen voor een herstel van de haarvezel.

SHAMPOO INTENSE
BALANCING
HARMONY CLEAN

Shampoo om vet haar te behandelen en intens te reinigen.

REVITALIZER NATUREL
DETOX CLAY MASK

Kalmerend en zuiverend masker op basis van groene klei om een vette huid te behandelen.