BALANS

AROMASYNERGIE
Regulatie van de haarvaten.

Authentieke mengeling van etherische oliën die helpen bij de regulering van de talgproductie. De huid zal haar natuurlijke intensiteit en balans terug vinden.

Meng 10 druppels Balans in 20 ml REPAIR ou RENOVATOR.Breng aan op droog haar. Laat gedurende 2-20 min. intrekken daarna grondig afspoelen. In geval van contact met de ogen, goed afspoelen met water.
  • 1 tot 2 keer per week
  • verkrijgbaar in 10 ml
  • Formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog
Natuurlijke oorsprong : 100%
Verbetert de conditie van het haar : 1%
Behandelt gevoelige hoofdhuid : 1%
Bestrijdt een vette hoofdhuid : 99%

Ingrediënten : canola oil, citrus limon peel oil, melaluca viridiflora leaf oil, melaleuca leucadendron cajaputi oil, citrus sinensis peel oil expressed, litsea cubeba fruit oil, eucalyptus globulus leaf oil, cupressus sempervirens leaf oil, limonene, linalool.

Biogarantie - biologisch product voor gezond haar, zonder chemische toevoeging - Hairborist

ACTIEVE BESTANDDELEN

ZOETE SINAASAPPEL

Deze zachte, aangename olie wordt gebruikt bij overmatige talgproductie en om dof en vermoeid haar te doen herleven.

De kalmerende werking heeft een positieve invloed op angst en onrust. De olie stimuleert namelijk de creativiteit en werkt tegen pessimisme, slapeloosheid en sluimerende depressie.

LITSEA TROPICAL

Litsea staat ook bekend als citroenkruid en is daarom steeds te herkennen aan de karakteristieke geur van verse citroen.

Het heeft ontstekingsremmende, antiparasitaire, antischimmel en antidepressie eigenschappen, maar gaat ook infecties tegen.

CIPRES

Cipres werkt erg gebalanceerd en harmonieus op dermatologisch gebied. Zo regelt deze stof de talgproductie en kalmeert het de hoofdhuid.

Deze etherische olie is afkomstig van Zuid-Frankrijk en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de microcirculatie van de hoofdhuid. De ontstekingsremmende kwaliteiten verzorgen dan weer de haarzakjes.

CITROEN

De citroen etherische olie wordt gemaakt van citroenschil en is een ware bondgenoot bij de behandeling van een vette hoofdhuid.

De antiseptische en antibacteriële eigenschappen zorgen voor een natuurlijke verfrissing en zuivering van zowel de hoofdhuid als het haar. Dankzij een duurzame werking helpt citroen bij de regulatie van de talgproductie.

niaouli

NIAOULI

Deze olie werkt sterk antiseptisch en doodt bacteriën. Het brede toepassingsveld bevat onder andere behandelingen van diverse huidaandoeningen, dermatitis…

Niaouli helpt bij de verzorging van vette hoofdhuid en meer bepaald bij acne, psoriasis, eczeem, schimmelinfecties en zelfs bij de behandeling van abnormale haaruitval. De olie bevordert namelijk de bloedsomloop en heeft zuiverende eigenschappen.

cajeput

CAJEPUT

Cajeputolie heeft sterk antiseptische eigenschappen. De verkwikkende geur zorgt bovendien voor een fris gevoel van de hoofdhuid.

Met cajeput kunnen veel huidproblemen behandeld worden, doordat de haarfollikels worden gereinigd en de haargroei bevorderd wordt.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
Shampoo voor vet haar - Harmony Clean - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

100% natuurlijke, verzorgende concentratie van essentiële olie om de gevoelig hoofdhuid in evenwicht te brengen.

SHAMPOO INTENSE BALANCING 
HARMONY CLEAN

Shampoo voor vet , fijn en futloos haar.

REVITALIZER NATUREL
DETOX CLAY MASK

Kalmerend en zuiverend masker voor de huid en hoofdhuid.