Behandeling tegen luizen - Aromalice - Hairborist

AROMALICE

AROMACTIF
Natuurlijke etherische olie voor luizen

Aromalice is een complex van etherische olie voor luizen. Het is een effectieve oplossing tegen ongewenste bezoekers die zowel een preventieve als reactieve werking heeft. Deze etherische olie voor luizen kan door iedereen gebruikt worden.

Meng 10 druppels Aromalice in 20 ml Repair of Renovator. Breng aan op droog haar en laat 20 minuten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen en het haar wassen. Herhaal dit proces vier keer, telkens met een tussenperiode van 2 dagen.

  • 4 keer herhalen om de 2 dagen

  • verkrijgbaar in 10 ml
  • formule gevalideerd door een erkende deskundige toxicoloog

  • 100% pure etherische oliën worden gebruikt

Natuurlijke oorsprong: 100%
Verbetert de conditie van het haar: 99%
Behandelt gevoelige hoofdhuid: 10%
Bestrijdt een vette hoofdhuid: 10%
KLIK VOOR DE INGREDIËNTEN

AROMALICE: ETHERISCHE OLIE VOOR LUIZEN

Ingredients: Lavandula Hybrida Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

ACTIEVE BESTANDDELEN

Lavendel: ingrediënt van Aromalice etherische olie voor luizen

LAVENDEL

Deze buitengewone olie kenmerkt zich door een zeer bloemig aroma. Lavendelolie ontstaat uit de destillatie van lavendel bloemtoppen uit de Haute Provence.

Lavendelolie werkt kalmerend, rustgevend en ontstekingsremmend, maar zal ook luizen en infecties behandelen. Daarom is deze olie een waardevol ingrediënt bij de vervaardiging van cosmetica.

Tea tree: ingrediënt van Aromalice etherische olie voor luizen

TEA TREE

Tea tree etherische olie is bekend om zijn antivirale, antischimmel en antibacteriële werking, waardoor het zeer effectief is tegen acne en onzuiverheden.

Studies hebben bovendien ook de doeltreffendheid van tea tree bij de behandeling van roos en de reiniging van de hoofdhuid bewezen.

Rozemarijn: ingrediënt van Aromalice etherische olie voor luizen

ROZEMARIJN

Rozemarijn werkt erg verfrissend en is zeer geschikt voor vermoeide of overwerkte personen die op zoek zijn naar een tonic die op intellectueel en psychologisch vlak werkt.

De antiseptische en regulerende kwaliteiten werken in het hart van de haarzakjes, absorberen micro-ontstekingen en stimuleren de celregeneratie.

Litsea: ingrediënt van Aromalice etherische olie voor luizen

LITSEA

Ook bekend als citroenkruid, is litsea steeds te herkennen aan de karakteristieke geur van verse citroen.

Litsea heeft ontstekingsremmende, antiparasitaire, antischimmel en antidepressie eigenschappen en gaat daarnaast ook infecties tegen.

Kruidnagel: ingrediënt van Aromalice etherische olie voor luizen

KRUIDNAGEL

Kruidnagel is geliefd omwille van de krachtige, kruidige geur en heeft antivirale, antiparasitaire, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Deze biologische olie uit Madagaskar kan gebruikt worden bij de behandeling van de hoofdhuid. De olie verdunt het haar op een gezonde manier en geeft het levendigheid, energie en vitaliteit. De antibacteriële werking zorgt ervoor dat het een interessant alternatief is om bewaarmiddelen te vervangen.

Geranium: ingrediënt van Aromalice etherische olie voor luizen

GERANIUM

Geranium is zeer populair in de parfumerie omwille van de bloemige geur. De olie is bovendien ook erg geschikt voor de verzorging van het haar en als voorbereiding op haarbehandelingen.

Ook als huidhersteller is geranium erg kwalitatief. Naast de genezende eigenschappen werkt deze bloem namelijk ook antiparasitair, ontstekingsremmend, antibacterieel en tegen rimpels. De genezende kracht is vooral van toepassing op de opperhuid en de buitenste haarlagen.

ONTDEK OOK

Verjongingskuur voor futloos haar - Repair - Hairborist
REVITALIZER MAGIC OIL
TREATMENT REPAIR

Natuurlijke olieverzorging met geconcentreerde etherische oliën die zorgen voor een herstel van de haarvezel.

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid - Sensity - Hairborist
SHAMPOO SAPINDUS
SOAPNUTS SENSITY

Een 100% natuurlijke shampoo op basis van natuurlijke wasnoten, ontworpen voor een extreme zachtheid van het haar en de hoofdhuid.

Ontwarrende balsem - Daily Care - Hairborist
CONDITIONER LAVANDULA
LIGHTNESS DAILY CARE

Ontwarrende en hydraterende conditioner met een parfum van lavendel etherische olie.