BLOG

Recent op de blog

Alle tips en tricks voor schoonheid en gezondheid

Onze artikels

Wat is een plantenkleuring? Welke shampoo kies je voor je haar? Welke voordelen heeft henna voor het haar? In deze blog antwoorden we op al je vragen.

Vind een artikel dat je interesseert
Biologische haarproducten: de Hairborist kwaliteitsgarantie

Je wilt graag overschakelen naar biologische haarverzorging, maar weet niet waar te beginnen? Door Hairborist te kiezen, ga je voor professionele en kwalitatieve producten die écht natuurlijk en biologisch zijn.

Je haar verven tijdens chemo: ons advies

Velen vragen zich af tijdens of na een chemotherapie-behandeling of het nog ok is om het haar te kleuren. Ontdek wat de do's en don'ts zijn, welke haarverf je kan gebruiken etc.

Je haar ontwarren met een natuurlijke conditioner, het kan!

Je wilt graag natuurlijke cosmetica gaan gebruiken, maar weet niet waar te beginnen? In dit artikel geven we je alle nodige uitleg over hoe je de correcte conditioner kan kiezen voor jouw haartype.

Natuurlijke zilvershampoo, bestaat dat?

Een natuurlijke zilvershampoo dat zowel kan ontgelen als verzorgen. Een revolutie binnen de cosmeticasector...

Alles wat je moet weten over henna haarverf

Henna kleuring is 100% natuurlijk, gezond en biologisch afbreekbaar. Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn en hoe henna haarkleuring ontstaat.

Ontdek hoe prachtig rode henna kan zijn

Levendig, intens, origineel… Eén ding is zeker, rode henna haarverf laat niemand onberoerd. Ontdek de Pure Red: een prachtig en intens kersenrood die karakter heeft.

Hoe vaak shampoo gebruiken? Voor eens en altijd een duidelijk antwoord…

Je haar dagelijks wassen, dat kan! Wanneer je kiest voor een zachte en aangepaste shampoo, kan het geen kwaad om je haar op dagelijkse basis te wassen.

organic hair shampoo - Hairborist
Hairborist: een totaalconcept voor het duurzaam kapsalon

Hairborist biedt een totaalconcept aan voor het kapsalon: dankzij het geavanceerd biologisch wasmiddel en de biologische wasverzachter met lavendel kan ook textiel op een duurzame manier gereinigd worden.

organic hair shampoo - Hairborist
Waarom Hairborist geen palmolie gebruikt in z’n producten

Palmolie zorgt ervoor dat enorm veel gebieden worden ontbost. Vandaar dat we ervoor kiezen om geen schadelijke palmolie te verwerken in onze producten.

sodium picramate dans les produits naturels - sodium picramate dans les colorations naturelles
Hoe kunt u een plantaardige haarkleuring onderhouden?

Een plantaardige haarkleuring onderhouden is heel simpel met de juiste producten: etherische oliën, plantaardige shampoo, conditioner met appelazijn...

organic hair shampoo - Hairborist
Biologische shampoo, een product rechtstreeks uit de natuur

Biologische shampoo is ethisch verantwoord en volledig natuurlijk. Op basis van biologische wasnoten en verrijkt met etherische olie, is het een zeer gezond alternatief.

psoriasis et dermatite séborrhéique
Hoe kunt u psoriasis behandelen?

Psoriasis is een versnelde celhernieuwing, waardoor er een ophoping ontstaat. Door een aangepaste, zachte behandelingsmethode kan het verminderd worden.